Мая Манолова няма пред себе си партиен проект, а по-скоро

...
Мая Манолова няма пред себе си партиен проект, а по-скоро
Коментари Харесай

Манолова отрича, че ще прави партия

Мая Манолова няма пред себе си партиен план, а по-скоро ще работи като цивилен коректив, на властта в София и на ръководството на страната. Това разгласи самата Манолова в изявление за бТВ.

Готова съм да отида и да поддържа всеки, който се бори против едноличната власт, да вземем за пример всеки уволнен публицист. Има гражданска сила, има очакване да продължа да вдишвам във врата на едноличната власт, сподели Манолова.

Обмисляме с моя екип да предизвикваме гражданска самодейност, гражданска платформа. Тя ще стъпи на главните демократични полезности - човешки права, независимост на словото, почтени избори, почтено систематизиране на публичните пари, правосъдна промяна. Защото стотици ми се обадиха и писаха, че жителите победиха, а властта завоюва непочтено, само че би трябвало да продължим по този път, изясни неуспялата кандидатка за кмет на София.

Благодаря на Българска социалистическа партия. Благодаря на хората от центъра, на непартийните гласоподаватели и на тези от дясно, които излязоха и гласоподаваха с известни запаси към моята кандидатура. С тези думи Манолова поздрави, въпреки и групирайки я с всички останали обединения, своята някогашна партия Българска социалистическа партия. Тя обаче отхвърли да отговори непосредствено на въпрос дали е гласувала за листата на Българска социалистическа партия за столични общински съветници. Гласувах за листа, която желае смяна, имам гражданско право на своя избор, отвърна тя. Назова новия кмет на регион Лозенец от ДСБ - Комитата, като индивида, за който е дала гласа си на балотажа, и го поздрави.

Готвех се да сложим началото на края на една еднолична власт и това беше реализирано. Хората не се разделяха на леви и десни, а на демократи и недемократи. Най-важният знак, посланието на тези избори е, че едноличното власт може да бъде победена и ние показахме метода - видя се на втория тур, когато демократично мислещите леви и демократично мислещите десни си подадоха ръка, е нейният разбор на резултата.

Потвърди, че ще желае инспекция и анулиране. Нарушенията са доста и мястото да извадим някои от тях в действителност е съдът, разгласи Манолова, като сподели пред камерите авансово готови протоколи - с влажен щемпел и всички нужни подписи, само че с оставени празни графите на Манолова и Фандъкова. По думите на претендентката за кметския пост в София след това с неколкократно превръщане в тези протоколи са нагласяни случайно резултати.

На въпрос откакто от години е правила избори, за какво в този момент реагира, Манолова изясни, че в този момент било стигнато дъното.

Най-близките хора са пострадали от сходни акции, благодаря им, че устояха, сподели още Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР