Мая Манолова е напуснала коалицията на Левицата“. Новината съобщи във

...
Мая Манолова е напуснала коалицията на Левицата“. Новината съобщи във
Коментари Харесай

Психото на Радев: Мая Манолова напусна Левицата! Толкоз за ,,знаковите лица“

Мая Манолова е напуснала обединението на „ Левицата “. Новината заяви във фейсбук Цветеслава Гълъбова, която разкри още, че общинската съветничка от обединението за локалните избори „ Българска социалистическа партия за България “ Ваня Григорова е отказала да бъде включена в изборните листи на „ Левицата “.
Ето какво написа тя за протичащото се в лявото пространство:
„ По мотив информацията, че Ваня Григорова и Мая Манолова ще се явят дружно на избори и многото въпроси, които получих, изяснявам:
„ Г-жа Григорова, издигната да кмет на София от Българска социалистическа партия и Левицата, отхвърли нашето предложение за включване в листите. При никакви условия не е съгласна. Мая Манолова, която беше част от Левицата, сама е избрала да ни напусне. Беше добре и да ни го съобщи в очите. Все отново всички работихме за нейния претендент, който стана консултант.
Яснооо, обединението ни с Българска социалистическа партия към този момент е минус двама съветници.
Нейсе, ще се оправим и без тях “.
„ Но, по този начин не се прави. Народът споделя ”изтъка платното, ритна кросното ”. Толкоз за “знаковите лица ”. При нас има прелестни не знакови хора – с опит, отлична професионална реализация и морал!!! Ще успеем! “, показва тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР