Мая Манолова, бившият омбудсман и ексдепутат, изрази тъгата от загубата

...
Мая Манолова, бившият омбудсман и ексдепутат, изрази тъгата от загубата
Коментари Харесай

КОШМАР: Отровиха кучето на Мая Манолова

Мая Манолова, някогашният омбудсман и ексдепутат, изрази тъгата от загубата на кучето си Арчи. То не си е отишло от естествена гибел, а някой изверг е виновен за това като го е отровил. Това се случило в село Рударци, ситуирано до Перник, а незнайният изрод е тровел месеци наред четириногите в региона.

Мая Манолова и брачният партньор й Ангел Найденов имат красива къща с огромен двор в селото.

В обява в обществена мрежа от неделя, Манолова показа: " Арчи към този момент не е с нас. Той беше токсичен, както и другите кучета и котки от улицата. Изродът е разпръсквал отрова даже в дворовете на нашите къщи! Подали сме сигнал в полицията и преглеждаме записите от камерите за наблюдаване. Убиецът ще понесе следствията! "

Тя заплаши да се застъпи за смяна в законодателството и ефикасното действие на зоополицията в страната, за да се спре всеобщото отравяне на животни. За този проблем е сигнализирано от жителите от доста месеци насам.

Също по този начин, излиза наяве, че в Рударци работят няколко групи мразещи животните, които демонстрират. Съседка на Найденови описа, че и нейното куче, Ронда, било отровено единствено преди няколко месеца на прилежаща улица до дома на Манолова. Вероятно е употребен антифриз за отровата...

Хората в селото са потресени от жестокостта на убийците.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: квас манолова кучета котки отравяне ексдепутат омбудсман Арчи Ангел Найденов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР