Мая Манолова, бивш национален омудсман, а сега лидер на Изправи

...
Мая Манолова, бивш национален омудсман, а сега лидер на Изправи
Коментари Харесай

Скандал - Манолова дава Симеонов на съд

Мая Манолова, някогашен народен омудсман, а в този момент водач на " Изправи се.БГ ", обяви, че дава под съд зам.председателя на Народното събрание и ръководител на НФСБ Валери Симеонов.

Повод са мненията от през днешния ден на Симеонов, че упрекнатият в 18 закононарушения Васил Божков е плащал акцията ѝ за кмет на столицата на локалните избори предходната есен.

Около 8 млн.лв. очевидно са изтеглени, с цел да се заплати купеният избор за Мая Манолова в София. Макар че по-малките суми от 400-500 хиляди лв. съгласно мен си ги е харчил за лично наслаждение.

Той е прочут в софийските среди с метода си на живот, със скъпите си почивки, със скъпите девойки и така нататък "., сподели Валери Симеонов.

Ето какво написа Манолова в публично изказване по този мотив:

" За лъжите, изречени през днешния ден, по време на изказването му в Народното събрание, давам на съд Валери Симеонов, ръководител на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание.

 Категорично наблягам, че изказването на Валери Симеонов, че предприемачът Васил Божков е финансирал акцията ми за кмет на София, е неистина и не дава отговор на истината.

 Подчертавам, че по никакъв метод думите му не дават отговор на обстоятелствата, свързани с финансирането на акцията ми, регистрирана според условията на закона.

В изказванията на Валери Симеонов няма освен истина, само че и обикновена логичност.  Не е ясно за какво предприемач, получил цялостно обслужване от ръководещата партия ГЕРБ, би финансирал мен, в случай, че претендентът на обслужващата го партия бе Йорданка Фандъкова. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР