Май месец вече е тук и макар времето да не

...
Май месец вече е тук и макар времето да не
Коментари Харесай

6 сериала, които да гледаме през май

Май месец към този момент е тук и въпреки времето да не подготвя към разходки, пускаме в ход редица наши проекти за пътувания до близки и далечни дистанции през плодородния откъм почивки месец да набират инерция. Докато поглеждаме през прозореца с вяра слънцето да е изпратило някой великодушен лъч, се отдаваме на обичано занятие – гледане на сериали. Май месец дава обещание да ни сътвори уютна атмосфера с, с които да се настаним комфортно в обятията му.

" Candy "

Ако сте фенове на жанра „ true crime ”, ви съветваме да хвърлите по едно око на сериала „ Candy “ на Hulu. В него ще забележим Джесика Бийл, която влиза в обувките на Кенди Монтгомъри. Продукцията споделя за напълно действителната история на една стопанка, брачна половинка и майка на две деца, която на пръв взор държи всичко под надзор в живота си, само че когато конформизмът й идва допълнително и чашата прелива, дейностите й са в действителност ужасяващи. През 1980 година в Тексас тя убива своята съседка Бети Гор.

„ Не таях гневни усеща към нея “, споделя Бийл в филмовия откъс. „ Бяхме… приятелки. “ Побиха ли ви тръпки? Нас също, само че и изпитваме неприкрито любознание по какъв начин надълбоко потисканите страсти са в положение да подбуден средностатистическа стопанка да се трансформира в хладнокръвен убиец. Премиерата е на 9 май в Hulu.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР