Районен съд – Кюстендил определи наказание лишаване от свобода“ за

...
Районен съд – Кюстендил определи наказание лишаване от свобода“ за
Коментари Харесай

РС – Кюстендил осъди насилник, пребил жена си и душил 8-годишното си дете

Районен съд – Кюстендил дефинира наказване „ отнемане от независимост “ за период от 11 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години, във връзка с обвинен, който се призна за отговорен, за причиняване на лека телесна щета на жена и детето й, в изискванията на домашно принуждение. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната.

Подсъдимият В. К. се признава за отговорен в това, че на 03. 05. 2024 година, на адрес в гр. Кюстендил, посредством боричкане с ръце е предизвикал на жена си лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество, вследствие травма на стената на гръдния панер, като същата е осъществена в изискванията на домашно принуждение.

Подсъдимият се признава за отговорен и в това, че на същата дата и адрес, посредством прилепяне с ръце по шията е предизвикал на 8- годишно дете лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество, вследствие лекостепенни дребни натъртвания на подкожни меки тъкани по шията, като същата е осъществена в изискванията на домашно принуждение – закононарушения по член 131, алинея 1, т. 5а, във вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Одобреното съглашение има последствията на влезнала в законна мощ присъда. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Съдът анулира взетата във връзка с подсъдимия мярка за неотклонение „ Домашен арест “. Определението предстои на неотложно осъществяване и на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в 7 – дневен период.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР