Матурите имат своята очарователност и не липсват мъдри мисли върху

...
Матурите имат своята очарователност и не липсват мъдри мисли върху
Коментари Харесай

10 изключителни кандидатстудентски бисера през годините

Матурите имат своята привлекателност и не липсват мъдри мисли върху творбите всяка година, само че не би трябвало да подценяваме опциите на кандидат-студентите.

Упорити и стимулирани, тези мозъци творят върху белите листове и, както се споделя, „ изливат душите си “ по-добре от Яворов.

По-високото равнище на подготовка разрешава по-голяма независимост и размер на информацията, които в последна сметка улесниха събирането на 10-те най-хубави от в действителност положителните кандидатстудентски бисери през годините.

1. „ Този дъб е борът, който пораства в дома на Гераците! “ Топ мисъл!!! Заслужаваща минимум 3. Така де, с цел да стигне балът най-малко за една… Българска лингвистика.

2. „ Само в случай че погледнем нереално на казуса, ще се получи ярка изясненост! “ Хиперболизирането на нищожността на обстановката, може да помогне, само че и да навреди.

3. „ В творбата се обрисува дуел сред тримата герои?! “ Това обаче може и да е поради тафтологията.

4. „ Риторичният Ботев въпрос „ Кой те в таз рабска люлка люлее? “ демонстрира, че в стихотворението „ Елегия “ българският народ се е избебил. “ Ама, несъмнено, че е „ избебена “ ситуацията/ в случай че не го разбирате, би трябвало да почетете още малко…

5. „ Люцкан колкото си стяга униформата, толкоз му пада “, че напряко му върви!

6. „ Понеже обичам да споделям, а сега нямам време да потвърждавам, декларирам, че най-хубавият разбор на „ Градушка “ си е самата творба! “ Основоположник на нов тип интерпретация с стихова ямб-форма.

7. „ В стиховете „ Бог въздъхне, вятър лъхне, вий се къдрава лоза! “ диханието на Яворовия господ показва последна скука! “ Дълбокомислен свършек на двете страници разбор по това толкоз такова стих… ще свърши химикала, в случай че го довърша.

8. Начало и завършек на тематиката „ Страдание и избавление в поезията на Дебелянов “: „ Страдание. Спасение. Страдание и спасение… “ За да е ясна рамката на разбора!

9. „ Аз слагам Ботев в Менделсоновата таблица на поетите! “ Може би се има поради Менделеевата таблица, а не създателя на сватбения марш! Обаче… не е доста несъмнено!

10. „ Залутан сред точките и тиретата, посредством поредност от епилептични фрази Яворов основава трагична картина на битието. “ Бъдещият студент евентуално има поради не поетическата пунктуация и стиховата графика на поета, а биографичния факт, че Яворов е работил като телеграфист; с думата „ епилептични “ пък той (пак вероятно) посочва „ елиптичните “, т.е. непълните фрази, които употребява поетът. Но може и да бъркам…

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР