Мъж успя да разбуни Мрежата със своя публикация, в която

...
Мъж успя да разбуни Мрежата със своя публикация, в която
Коментари Харесай

Сигнал за бебе в кола разбуни Мрежата СНИМКА

Мъж съумя да разбуни Мрежата със своя обява, в която споделя стеснителен сигнал.

Даниел В. твърди, че бебе е било оставено от родителите си единствено в кола.

Според мъжа, това станало измежду бял ден на паркинг пред търговски обект в Шумен. Като добавя, че малчуганът бил самичък " близо 30 минути ".

" И това се назовават родители? Детенцето стои близо 30 минути единствено и плаче! ", твърди Даниел В. Той добавя сигнала си и със фотография, на която се вижда бебето.



За броени часове обявата събира десетки гневни реакции, а обезпокоени жители приканват да бъде подаден сигнал до способените органи.

" Майката влезе в магазин за облекла. Бяха 3 дами, можеше най-малко едната да остане при детенцето а другата да си влезе в магазина! ", твърди създателят на сигнала Даниел В.

Други родители недоумяват за какво майката би оставила невръстното дете единствено в автомобила. Намират се и такива, реагиращи с схващане. Вижте:

" Никога не съм и няма да оставя детенцето си самичко!Мисля, че съм много отворен и съвременен човек, само че това е безконтролно ", счита Надежда П.

" И какво толкоз е станало? Да те забележим ти като имаш дете какво ще правиш.А по отношение на другите моралисти,вие не сте ли го правили, изключително в случай че детето ви спи? ", написа Панайот В.

В последна сметка обаче будният жител траял по пътя си, като липсва информация по какъв начин е приключила историята, която съумя да тормози родителите в Шумен - най-малко в цифровото пространство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР