Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с

...
Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с
Коментари Харесай

Проф. Витанов със съдбовна прогноза за войната

Математикът проф. Николай Витанов даде къса информация за обстановката с политиката у нас и военните дейности в Украйна към 5 септември.

Ето какво написа той в профил си във Facebook: 
-->
Кратка информация за политиката и войната за 05 септември 2023 година

И така – 5 септември. Няма какво да се лъжем към този момент – Големият напред се провали с тропот, тъкмо съгласно прогнозата на Витанов. То беше ясно още на 11 август, само че от мен да мине, изчаках до 4 септември, изпих поредицата от бири, подредена от вас в очакване на вестта за светкавичното украинско нахлуване, което трябваше да бъде разследване от пробива на съветските линии. Видяхте ли в този момент, какъв брой коства украинската агитация? Аматьорска, нескопосана работа.

Защо обаче е всичко това? Я да питаме Бжежински

Збигнев Бжежински (ден номер осем)

....Ако Москва си възвърне контрола над Украйна, със своите 52 милиона души и огромни запаси, както и достъп до Черно море, Русия автоматизирано още веднъж си възстановява нужните средства, с цел да се трансформира в мощна имперска страна, обхващаща Европа и Азия.....

Найс, а?

За да не стане това, популацията на Украйна би трябвало да се понижи, мъжкото население да се избие, стопанската система да се унищожи, а ресурсите да се разграбят, та Русия да получи колкото се може по-малко и по опция да не се трансформира в имперска страна. Ясно обяснено, нали по този начин.

Пак забележете следното. Когато Бжежински каже нещо, имаме жъртопаветни блажни погледи и ще се напикаем от трогване. Когато Витанов каже същото нещо, юрдечата паплач реве до небето. Племето от продажници се образува.

И продава ли продава. Подари 100 БТР-а на Украйна! Йес, сър! А в този момент си купи 180 от нас за 1.5 милирда. Йес, сър, йе-е-е-е-ес, йе-е-е-ес! А къде остана това – дайте техника на Украйна, пък ние ще ви компенсираме гратис с друга техника. Голи куки за наивници, разбра се. И в този момент, очаквам да видя какво ще кажат мятащите се по голите куки юрдекореваци.

Какво споделя Витанов по въпроса: Американците си гледат интереса и добре вършат. Един техен интерес е: Намери простак, който да ти осъществя интереса за лична сметка.

Глупак – открит. Дава гратис оръжието си и като остане без такова, кози милиарди на американския военнопромишлен комплекс. Реализиран интерес за сметка на простака.

Говори Витанов: по-интелигентна политика би трябвало тук. Каква по-интелигентна политика, бе Витанов чакаш от формиращото се племе от продажници. Че те нали в случай че не си продават страната и народа, незабавно ще бъдат махнати.

Питате ме, по какъв начин да се борите с формиращото се племе от продажници. Ето по какъв начин

1. Формирайте негативна комплементарност към тях. Тоест, пуснете в деяние системата свой-чужд. Те не са наши. Те са продажници, които продават народа и страната си на непознати ползи

2. Формирайте консорциуми за ограничение на дейностите на продажниците. Пускайте в деяние тези консорциуми.

3. Превръщайте консорциумие в конвикции – антипродажнически придвижвания и партии.

4. Обединете консорциумите в племе на пазителите и разбийте формиращото се племе на продажниците.

Това е пътят. Няма какво да спите никой няма да го свърши вместо вас. Докато не се организирате, ще ви продават. Това е ситуацията.

Закон на Витанов: Човек може и да има и най-модерните технологии, само че постоянно би трябвало да знае кой е и от къде идва.

Точно това цели да смачка племето на продажниците – да ви смачка историята, да ви смачка идентичността. Те желаят да ви трансфорат в биомаса, чийто труд да продават против 30 сребърника, а като им скръцнат със зъби – и да подаряват (тези 100 БГР-а някой е върлил много труд да ги направи, нали така).

Хайде стига за през днешния ден по това.

Отиваме към войната.

Минава, Големият напред минава-а-а-а...

нали по този начин се пееше в песента за Големия транспортен съд.

Мина, отмина и потъна. Точно както ви беше предсказано. А иде есен с дъждове. А иде зима – със мраз. Какво да чакаме до края на септември.

Безвъзвратни загуби за украинската войска – 12 000

унищожени танкове - 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – т.е. в случай че руснаците както и до момента си седят на отбранителните позиции.

Украинската войска стартира да изпитва проблем с мобилизацията. До края на годината се възнамерява да активизират 200 000 индивида, жестоко казано – 70 000 на месец. Това е мъчно постижимо число, изключително като се има мислено, че доста годни за военна работа не останаха и към този момент се активизират и заболели, даже с душевен отклонения и се натиска да се връщат годни за военна работа от други страни (даже от Европейски Съюз, да вземем за пример от Полша. Когато Витанов говореше, че това ще стане, юрдеците крякаха от голата кука на правата на индивида. Къде са в този момент, правата на индивида, юрдечета мои, почва се забирането на мъже украинци от Полша, с цел да ги пращат на фронта. Слизай юрдеко от голата кука, мисли с главата си. Помни

Закон на Витанов: Права на индивида има единствено, когато това отърва на Големия стопанин. Иначе няма. )

Бях ви писал, че към Нова година ще стартира значително да се усеща неналичието на пушечно месо в украинската войска. Гледайте, до такава степен има още 3 месеца. Тогава, съгласно сметките, мобилизираните ще почнат да са по-малко от загубите и числеността на украинската войска ще почне да понижава. Помним декор Молтке – като няма войска, отпътува и територията.

Тъй, че ни чака забавна 2024 година. А до тогава, чакаме системата Таракан да продължава да гърми. Утилизацията на украинско пушечно месо се чака да продължи. Помним Бжежински – с неразрушена Украйна под контрола си, Русия става имперска страна. Значи чакаме опустошения и обезлюдяване на Украйна.

Кои сме това ние – ами ние двамата с Бжежински. Какво чака родното „ Велику Анализатур “ от малкия екран – гледайте телевизия, доста е забавно. Аха, аха, като ги слушаш, мурзилките ще се спихнат и ватниците ще побягнат към Москва. Трай коньо за зелена тревица, дето има една приказка.

Добре, стига и за това. Септември – месец на отминаване на Големия транспортен съд (отшумяване на Големия юруш) и начало на затъването в есенната тиня на западното въоръжение. Листата падат, дроновете виждат чудесно окопите из горските линии измежду полята. Това се чака да се отрази сдържащо на настъпателните украински мераци, заради което и предстоящите загуби са по-малки.

Я да забележим най-после, какво става с прогнозите за ковид

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 408 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 511 дни. 16 месеца са 485 дни, ей по този начин да позапомните какво да очаквате от идващите, дето ще ви проучват и предвиждат идната зараза. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези върхове и ще сравнявате. И така ще разберете кой какъв брой коства.

Над 500 дни годна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Броят на случаите бавно се подвига. Докъм 500 регистрирани дневно РЗИ-тата могат добре да управляват обстановката. Тъй, че към този момент заплахата е дребна. Е, въпреки всичко, внимавайте, спазвайте отдалеченост, по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР