Математикът от БАН проф. Николай Витанов публикува традиционния си анализ

...
Математикът от БАН проф. Николай Витанов публикува традиционния си анализ
Коментари Харесай

Витанов начерта идеалния свят. Новината

Математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов разгласява обичайния си разбор на развиването на пандемията от COVID-19 у нас, представен от Dariknews.bg.

“Общата конюнктура е ясна - чакаме модифицирания Омикрон най-накрая да успее да възпламени дифузното разпространяване, този негодник. И се прозяваме от досада, тъй като знаем, че сме го набутали в сюжет, в който доста има да се мъчи. И по този начин към този момент 41 дни ”, написа математикът.И регистрира – базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.87. Под 1 е, значи обсегът на болестта продължава да се свива.

“Няма изключителна епидемиологична конюнктура, няма ограничения. Здравната система е готова, чака офанзивата на модифицирания Омикрон и се прозява отегчено. Зловещият проект за изтикване на модифицирания Омикрон към по-топлия времеви интервал и пропадане на опита му да се развърлува из България работи ”, написа още математикът.

И регистрира: Днес, както се очакваше - леко следпразнично покачване. Утре - спад. Индексите са надалеч под 1, няма дифузно разпространяване. Планът на злокобния професор за блокиране на разпространяването на модифицирания Омикрон посредством прекъсване на дифузното разпространяване работи.

“Нещата са под надзор. Трендът е – надолу ”, заключи Витанов.

Целта беше усреднената смъртност на седмична база да стане едноцифрено число. Стана. И още ще падне, предвижда математикът. “Броят на дните, в които умрелите ще са едноцифрено число, ще се усилва. Бройката ще върви надолу към 0. Но постепенно ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР