Математикът от БАН проф. Николай Витанов публикува традиционния си анализ

...
Математикът от БАН проф. Николай Витанов публикува традиционния си анализ
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Чакаме атаката на този некадърник - модифицирания Омикрон

Математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов разгласява обичайния си разбор на развиването на пандемията от COVID-19 у нас

“Общата конюнктура е ясна - чакаме модифицирания Омикрон най-накрая да успее да възпламени дифузното разпространяване, този негодник. И се прозяваме от досада, тъй като знаем, че сме го набутали в сюжет, в който доста има да се мъчи. И по този начин към този момент 41 дни”, написа математикът.

И регистрира – базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.87. Под 1 е, значи обсегът на болестта продължава да се свива.

“Няма изключителна епидемиологична конюнктура, няма ограничения. Здравната система е готова, чака офанзивата на модифицирания Омикрон и се прозява отегчено. Зловещият проект за изтикване на модифицирания Омикрон към по-топлия времеви интервал и проваляние на опита му да се развърлува из България работи”, написа още математикът.

И регистрира: Днес, както се очакваше - леко следпразнично покачване. Утре - спад. Индексите са надалеч под 1, няма дифузно разпространяване. Планът на злокобния професор за блокиране на разпространениено на модифицирания Омикрон посредством прекъсване на дифузното разпространяване работи.

“Нещата са под надзор. Трендът е – надолу”, заключи Витанов.

"Целта беше усреднената смъртност на седмична база да стане едноцифрено число. Стана. И още ще падне ", предвижда математикът. “Броят на дните, в които умрелите ще са едноцифрено число, ще се усилва. Бройката ще върви надолу към 0. Но бавно”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР