Масови проверки започнаха в Бургас за спазването на по-строгите мерки,

...
Масови проверки започнаха в Бургас за спазването на по-строгите мерки,
Коментари Харесай

Масови проверки за спазването на по-строгите мерки в Бургас

Масови инспекции започнаха в Бургас за спазването на по-строгите ограничения, въведени от тази сряда. От нощес в цялата област е наложително носенето на маски и навън, а за малолетните е въведен вечерен час от 20:00 ч.
Снимка: btvnovinite.bg
Вместо да глобяват от този четвъртък, проверяващите дадоха още ден пролонгация, защото се оказва, че доста хора не са осведомени със заповедта.

От този петък всеки без маска на открито и малолетни вечер без компаньон ще бъдат глобени с по 300 лв..
Снимка: btvnovinite.bg
" Много сигнали имахме, изключително от парковите зони от централна градска част, пък и в самите жилищни комплекси за огромното скупчване, откакто се разгласи онлайн образование на всички възпитаници ", споделя кметът на Бургас Димитър Николов.

Спешно вършат Коронавирус поделение с контейнери в Силистра COVID-19 и бременните: Създадоха съвет от специалисти по акушерство и гинекология Полицай живее втори живот след 50 дни на командно дишане Големите нехранителни магазини ще могат да отворят при избрани условия Проф. Мутафчийски: България към този момент е на второ място по смъртност от COVID-19 в Европейски Съюз Ангел Кунчев: Домът в Добричко се трансформира в огнище поради отхвърли на личния състав да се имунизира Ангелов: Третата вълна не наподобява по нищо на втората, доста майки и бременни боледуват Проф. Радостина Александрова: COVID-19 ще продължи да създава нови разновидности Пулмолози на първа линия не получават спомагателните 1000 лева По-строгите ограничения: В Бургас стартират да глобяват нарушителите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР