Масов бой не е имало, спасих хората от пиратки, каза

...
Масов бой не е имало, спасих хората от пиратки, каза
Коментари Харесай

Кметът на Симитли за мелето – нападнал го стар враг

Масов пердах не е имало, спасих хората от пиратки, сподели градоначалникът Методи Бачев и сестра му блъснали Апостол Апостолов в новогодишната нощ
„ Не е имало всеобщо меле в Симитли, имаше експанзия, проявена по отношение на мен и жителите на града, които се веселяха на площада в новогодишната нощ. Аз бях обект на офанзива от притежател на заведение, подал съм тъжба, извадил съм си здравно и съм се обадил на тел. 112 за случая “, съобщи кметът на Симитли Апостол Апостолов, представен от „ Труд ”. Той описа, че в 0 часа е произнесъл одобрение към жителите на Симитли на площада и е почнала заря и забавление. Хората са извили новогодишно хоро, на което се е хванали и той, и синът му Стефан Апостолов, който е народен представител от ГЕРБ. В един миг към хорото и хората полетели пиратки с мощен заряд, което ги е изплашило и тормозило. Бомбите се хвърляли от терасата на кафене, което се намира до площада, от притежателя – Методи Бачев, който има остаряла омраза с кмета Апостолов. Бачев е прочут предприемач, чиято компания „ Агромах “ беше прекръстена на Громахолд.

Кметът Апостолов съобщи, че е отишъл да му направи забележка, разменили си реплики. „ Методи Бачев ме удари, удари ме и сестра му. Не е имало въргал, както се твърди, нито пък че аз и синът ми сме се били. Обадих се на телефон 112, извадих си и здравно за нанесените ми удари “, сподели Апостолов.

От другата страна настояват пък, че кметът нахлул в заведението и станал всеобщ пердах. Хората от площада обаче поддържат версията на кмета. И споделят, че Методи Бачев и приятелите му били нападателни и пречели на веселбата на площада. В полицията има тъжби, подадени и от двете страни, казусът се проверява.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР