Масов бой между футболни запалянковци се разрази в центъра на

...
Масов бой между футболни запалянковци се разрази в центъра на
Коментари Харесай

Пловдивски и кипърски фенове се сбиха в центъра на София

Масов пердах сред футболни ентусиасти се развихри в центъра на София в следобедните часове през днешния ден. До стълкновения между тях и с полицията стигнаха почитателите на " Ботев " (Пд) и кипърския АПОЕЛ (Никозия), които са в столицата за мача сред двата отбора от II квалификационен кръг за Лигата на конференцията. Двубоят стартира в 20:00 ч. на националния стадион " Васил Левски ".

Безредиците са почнали към 16:30 ч. в региона на Орлов мост, съобщи БНР. 24-ма души са арестувани, като 12 от тях са кипърци, а останалите 12 - пловдивчани. Има потърпевши почитатели на кипърския клуб. Екипи на незабавна помощ им оказват помощ на място. Има засилено полицейско наличие, там са изпратени и спомагателни сили на жандармерията.

По информация на Sportal.bg мелетата са се заформили и от двете страни на бул. " Цариградско шосе ". Инцидентът стартирал, когато ултраси на АПОЕЛ в нетрезво положение почнали да замерят служителите на реда с камъни. Те били в едно от заведенията в Борисовата градина края езерото Ариана.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР