масивен инфаркт погуби внезапно политолога и социолог доц. д-р Антоний

...
масивен инфаркт погуби внезапно политолога и социолог доц. д-р Антоний
Коментари Харесай

24 часа: Масивен инфаркт погуби Антоний Гълъбов

масивен инфаркт погуби ненадейно политолога и социолог доцент доктор Антоний Гълъбов, написа " 24 часа ".

Той е бил в базата на прокуратурата край Батак. Там е имало семинар на прокурори от цялата страна, а социологът е бил преподавател. 

На вечерята по-късно Гълъбов станал от масата и се строполил. Издъхнал на място.

Аутопсията е посочила, че сърцето му безусловно се  е пръснало.

Съпругата на социолога е умряла преди две години, той няма деца. Сега търсят брат му, с цел да го уведомят.

Доц. доктор Антоний Гълъбов е роден на 30 януари 1964 година в София. Висшето си обучение приключва през 1989 година - компетентност " Социология " в катедра " Социология " на Софийския университет “Св. Климент Охридски ".

В интервала 1987-1990 година доцент Антоний Гълъбов е работил в  Научноизследователския институт за младежта, а по-късно и в Института по социология към Българска академия на науките. Бил е специалист в Асоциация " Прозрачност без граници " и учител в Департамент " Политически науки " в Нов български университет. 

Доц. Гълъбов е водил академични курсове в Нов български университет, в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", във Великотърновски университет " Св. Св. Кирил и Методий ", в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " и в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

Бил е и съветник на български и интернационалните неправителствени организации, работещи в областта на изборите, човешките права, противопоставяне на корупцията, етнически и религиозни разлики, бистрота на локалната власт.

Доц. Антоний Гълъбов е създател на монографии, студии, публикации в сборници и научни списания, както и на публикации, изявленията и мнения в национални всекидневници, седмични и периодически издания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР