Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за

...
Масите пред блока бяха отрупани с ястия и питиета, за
Коментари Харесай

Пир! Колко даде Софи за годежа на Лоренцо

Масите пред блока бяха отрупани с ястия и напитки, с цел да може да се поддържат изморените от танци и веселби. Така протече годежът на синът на Софи Маринова Лоренцо.

Не след дълго гостите поеха към ресторант, където купонът продължи с цялостна мощ. Булката се премени не в един, а в цели два дизайнерски тоалета и шашна присъстващите.
-->
Те разясниха, че очевидно Софи не е жалила пари за специфичния мотив – спретнала е годеж като женитба. Те допускат, че е олекнала с не по-малко от 50 хиляди лв..

Тя се провикна неподготвено на микрофона, че синът й си има още една майка и баща. Купонът се излъчваше онлайн в обществените мрежи от кумата Преслава, която бе дружно с мъжа си Павел.

От съпричастност към колежката си, тя цяла нощ не спря да пее и танцува с вързан шал на кръста, като кючекчийка.

Участие взе и известният DJ Дамян, който с микрофон в едната ръка и пачка в другата не спря да танцува кючек, а компания му правеше дребен надарен танцьор. Дори детето също бе поощрено с банкноти от участниците.

Очаква се сватбата да бъде на 25-ти ноември тази година и може единствено да се допуска какъв брой обилна ще е тя. пише Уикенд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР