Мащабните ремонти дейности в най-новите социални центрове вървят с пълна

...
Мащабните ремонти дейности в най-новите социални центрове вървят с пълна
Коментари Харесай

Община Бургас търси кадри за новите си социални услуги

Мащабните поправки действия в най-новите обществени центрове вървят с цялостна мощ и са пред довеждане докрай. Затова Община Бургас стартира да търси експерти за Центъра за социална поддръжка на улица " Филип Кутев ", за Дневния център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии на улица " Вардар ", Преходното жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст в кв. Акации и Наблюдаваното жилище за младежи от 18 до 21 година в ж.к. " Меден рудник ".

Необходими документи са заявление за кандидатстване по пример - за всички длъжности, автобиография по пример - за всички длъжности, копие от документи за добита просветителна степен и копие от документи, доказващи професионален опит - трудова или служебна брошура, контракт.

Координатор и обществен служащ се търси за Наблюдавано жилище за лица от 18 до 21-годишна възраст в ж.к. " Меден рудник ", 25 работни места за обществен служащ, логопед, детегледачи, психолози и други за Центъра за социална поддръжка за деца и фамилии на ул. " Филип Кутев ", 12 експерти за Дневен център за поддръжка на деца с увреждания и техните фамилии на ул. " Вардар " и 4 души за Преходно жилище в кв. Акации.

Начинът на осъществяване на подбора на претендентите ще се реализира на два стадия - оценка по документи и оценка на претендентите посредством осъществяване на изявление.

С цялостните условия за кандидатстване и заемане на оповестените длъжности може да се запознаете на формалния уебсайт на Община Бургас - http://www.burgas.bg/ в раздел " Кариери " - " Обявления за състезания " или напряко на: https://www.burgas.bg/bg/notice/index/138.

Мястото за подаване на документите е в Деловодството на Община Бургас на улица " Александровска " № 26. Документи за кандидатстване ще се одобряват в период до 12.06.2020 година

Разкриването на новите обществени центрове и подбора на личен състав за тях са в осъществяване на плана " Предоставяне на 5 нови обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии на територията на Община Бургас " по Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси " 2014-2020 година.

Всички нови обществени центрове, които Община Бургас построява и ремонтира сега ще бъдат обзаведени и оборудвани с нужната здравна и профилирана инсталация за рехабилитация и терапия, съобразена със положението и потребностите на ползвателите на услугите. Целта е да бъдат основани условия и среда, стимулиращи самостоятелното личностно развиване и умения за независим живот на децата и младежите, изведени от обществени институции, лица с увреждания или жертви на принуждение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР