Мащабна полицейска операция се провежда на територията на област Сливен.

...
Мащабна полицейска операция се провежда на територията на област Сливен.
Коментари Харесай

Такова чудо в Сливенско не помнят: МВР скова областта, проверяват наред. Народът не смее да мръдне

Мащабна полицейска интервенция се организира на територията на област Сливен. Акцията е взаимна с екипи на ОДМВР-Сливен, жандармерия, горски чиновници, РЗИ и ОДБХ-Сливен, предава БЛИЦ.
Иззети са наркотични субстанции, тютюн и цигари без бандерол, открито е нерегламентирано присъединение към електроперносната мрежа и други разкрити закононарушения и открити нарушавания в хода на профилирана интервенция осъществена на 24 февруари на територията на регионите ръководства Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.
Операцията е в осъществяване на заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и дребни обитаеми места.
Екипи на ОДМВР-Сливен, районните ръководства, Зонално жандармерийско управление- Бургас, ОДБХ и РЗИ Сливен, РДГ-Сливен, както и ДГС –Твърдица, Нова Загора и Котел са направили инспекции на 1262 лица, 902 транспортни средства, 13 пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, 20 заложни къщи, 31 автоморги, 53 търговски обекти, 71 питейни заведения и игрални зали.
Образувани са 6 досъдебни производства, с полицейска мярка са арестувани 19 лица, от тях 7 са оповестени за общодържавно търсене с друга мярка, формирани са 39 протоколи за предизвестие по чл.64 и 65 от ЗМВР.
По време на интервенцията от частни адреси и лица в град Сливен са конфискувани 1 кг. тютюн без акцизен бандерол и към 10 гр. суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана.
Установено е нерегламентирано присъединение към електропреносната мрежа в частен парцел, в местността „ Терасите ” край град Сливен. Криминалисти на РУ-Нова Загора са разкрили кражба на захранващи кабели на стойност 10 000 лева-извършителите са арестувани.
При инспекция в частен адрес в новозагорския кв. „ Шести ” са открити и конфискувани наркотични субстанции в разнообразни опаковки- арестувани за мъж и жена. В частен парцел в същия квартал са конфискувани към 4 кг. тютюн и 1220 цигари без акцизен бандерол.
По време на интервенцията са формирани 14 акта и констативни протоколи за нарушавания от чиновници на РДГ-Сливен, РЗИ-Сливен, ОДБХ-Сливен, ДГС –Котел, Нова Загора и Твърдица.
Операциите на територията на ОДМВР-Сливен не престават.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР