Мащабна акция се провежда в ромския квартал на Бургас Кумлука, 

...
Мащабна акция се провежда в ромския квартал на Бургас Кумлука, 
Коментари Харесай

Качулки в гетото на Бургас, какво става?

Мащабна акция се организира в ромския квартал на Бургас Кумлука,  обитаем с десетки хиляди жители, част от които даже нямат регистрация. 

Гетото осъмна към 6 ч. тази заран с небивала до момента обсада, заяви Флагман, където получили фотоси от собствен четец. На входа към гетото при кръстовището на ул. „ Индустриална ” и бул. „ Владимир Вазов ” се ревизират всички коли, които влизат и излизат от циганския регион.

„ Чуват се към този момент час и половина писъци, вадят хора от къщите с белезници ", споделя читателят на " Флагман ". Според него интервенцията е огромна. На ул. „ Тамара ” са наизлезли няколко стотин души и подвигат спомагателна олелия поради това, че служителите на реда са натикали в микробусите доста арестанти.

Второ контролно-пропусквателен пункт има до централната улица на квартала. От пресцентъра на ОДМВР-Бургас отхвърлят информация, защото акцията продължавала. Тя се реализира от бургаските криминалисти и профилираните сили на регионалната дирекция на полицията. Ставало въпрос за мощен удар против хора, свързани с битовата престъпност на територията на морския град.

До тук имало задържани към 15 индивида, които са закарани в сектора и с тях се организира „ събеседване ”. Открити са голям брой авточасти, бяла и черна техника, както и принадлежности за взломяване на порти и каси.

Според позвънявания на дежурния ни телефон, сходни дейности имало и в други региони на Бургас, както и в близки обитаеми места. 

Със сигурност това не е удар против дилърите на опиати, тъй като измежду задържаните били някои от огромните играчи по образуването на групи за взломяване на жилища след приемане на скъпа информация по веригата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР