Maserati разкри подробности за новата си специална серия Royale, в която

...
Maserati разкри подробности за новата си
специална серия Royale, в която
Коментари Харесай

Maserati със специална серия Royale

Maserati разкри детайлности за новата си специална серия Royale, в която ще бъдат включени единствено 100 екземпляра на моделите Quattroporte, Levante и Ghibli. Новата самодейност на легендарната марка се явява продължение на тази от 1986 година с Quattroporte, при която компанията създаде единствено 51 епредставителя на автомобила, всеки един от които с V8 мотор с 300 конски сили, избор сред наследник и зелен екстериор, подобрен интериор и богата приложимост на естествени кожа и дърво във вътрешността.

Новата извънредна серия е налична само за модификациите с V6 мотор, като клиентите ще могат да избират сред два нови и неповторими за Royale цвята- Blu Royale и Verde Royale, и да разчитат на специално разработен екстериорен пакет орнаменти.

Освен на извънредните за серията екстериорни цветове, представителите на Royale серията ще бъдат оборудвани с 21-цолови джанти, тапицерия, уникални интериорни детайли, обозначителна табелка със сериен номер, Bowers&Wilkins аудиосистема, панорамен стъклен таван, тонирани стъкла и други.

Автомобилите от специфичната серия Royale ще могат да бъдат конфигурирани с трилитров, V-образен, шестцилиндров дизелов мотор с 275 конски сили или трилитров V6 бензин с 350 или 430 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР