Масаж на третото око – облекчава напрежението и повишава концентрацията

...
Масаж на третото око – облекчава напрежението и повишава концентрацията
Коментари Харесай

Масаж на третото око – облекчава стреса и тревожността

Масаж на третото око – облекчава напрежението и покачва концентрацията

В античните обичаи постоянно се крият доста потребни секрети, които са толкоз нужни за актуалния човек, само че в които той по някаква причина не има вяра. Например, малко от нас употребяват невероятните благоприятни условия на третото око (точката сред веждите), само че то може да ви помогне доста бързо да намерите решение на всеки проблем.

Известно е също по този начин, че стимулирането на третото око усилва концентрацията, отстранява креативните блокажи и ускорява интуицията. В допълнение, този масаж облекчава главоболието и подуването.

Третото око е обвързвано с йогическата философия, а в случай че приказваме за органите на тялото – с епифизата.

Възползвайте се от лечебните преимущества на масажа на третото око, като притискате с палеца, показалеца или междинния пръст точката сред веждите. Поставете пръстите си компактно един до различен и по-късно ги разперете по челото си. Експериментирайте с друга мощ, до момента в който откриете най-удобния и прелестен метод за вас. Изпълнявайте техниката, до момента в който не почувствате облекчение от стрес, главоболие, безсилие, отмалялост или всевъзможен тип тревога.

Вижте още: Вкореняване на лозови резници – способ, който съумява на 100%

Правете си масаж на третото око, с цел да активирате епифизата. Можете да масажирате освен себе си, само че и различен човек.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР