Мартин Ралчевски е български писател и богослов, който живее в

...
Мартин Ралчевски е български писател и богослов, който живее в
Коментари Харесай

Българин изумен! Уникалната среща с Кирил Петков на плажа

Мартин Ралчевски е български публицист и богослов, който живее в Англия. Тези дни е у нас и даже показа следващата си книга. Човекът на думите направи забавен списък на престоя си на плаж " Корал " и срещата там с премиера Кирил Петков, написа Марица.

Ето я без редакция:

" Това, което ми се случи на първия ден от почивката е в действителност необикновено! Според мен е може би едно на милион. Отиваме в късния следобед на плаж Корал. До там, от паркираните коли на пътя, се върви през дълга прашна пътека.

Стигаме до плажа и внезапно синът ми споделя: “Тате, виж! Кирил Петков! ” Обръщам се и виждам, че под два най-обикновени чадъра стоят двама мъже, една жена и едно момиче. Единият от тях в действителност наподобява на Кирил Петков.

Седнахме близо до тях, а аз не мога да спра да се обръщам и да се чудя. Сигурно направих недобро усещане. Той беше с татко си, жена си и вероятно с една от дъщерите си. Лежат си под чадърите и нещо си приказват. Около тях има много други плажуващи.

Охрана обаче няма. Измина съвсем час. Аз стопирах да любопитствам и започнах да се любувам на морето. И тогава, напълно ненадейно, тъкмо пред нас излиза от водата Кирил Петков.

Възкликнах на глас: “Е, не! Това към този момент е необикновено! Ще отида да го заговоря. ” И отидох. Той се спря ръкува се с мен, попита ме от кое място съм и беше доста общителен. А аз пък го попитах незабавно бързо два политически въпроса, които в този момент не желая да споделям. На тях той отговори умерено и с почитание. Не знам каква е вероятността да се случи сходна среща, още повече, че не пребивавам в България, само че съгласно мен това е извънредно рядко.

Не беше комфортно да го фотографирам, само че снимах плажа и морето в региона. После синът ми показа: “Това беше толкоз необикновено, че ще ми би трябвало несъмнено един месец да го осмисля. Министър-председателят на България да е на плажа измежду другите хора и то без никаква защита! ”.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР