Мартин Карбовски обяви, че се отказва да става член на

...
Мартин Карбовски обяви, че се отказва да става член на
Коментари Харесай

Карбовски се отказа от СЕМ и нападна Слави: С номинацията искаха да ме пенсионират!

Мартин Карбовски разгласи, че се отхвърля да става член на Съвета за електронни медии.

„ Човек би трябвало да е свободен. Цял живот върша, каквото си желая, създавах си врагове с власт, а в този момент ми се предлага да работя за тях. Всичко това беше експлоатирано от неолибералите, жълтата преса и даже хора, на които нашите филми са създали положително “, написа той в личния си профил във Facebook тази заран.

„ С това видео ви приканвам да ни съпътствате там, където се прави същинска работа и където някой ден няма да има Съвети. Съветите имат желание да обслужват политическата класа, както и преди – да не се занимават с проблемите на публицистите и ще вкарват все по-драконовски, неолиберални регулации. Нещо, което би трябвало да избегна. Там смяната е невъзможна. Благодаря на всички сътрудници за поддръжката и не-подкрепата. Благодаря и за подигравките. Тенденцията свободата да бъде закононарушение би трябвало да се приключи. Ще се борим за това. Подписвайте се на моя канал. Весело е да го кажа, само че цветущ ви Свети Мартин Изповедник “, написа още той и разгласява 9-минутно видео, където разказва в детайли за какво се отхвърля от предлагането да става член на Съвет за електронни медии.

Във видеото Карбовски акцентира, че с сходна номинация се цели той и екипа му да бъдат пенсионирани. По отношение на актуалната власта, Карбовски ги дефинира като „ еничари, пристигнали за малко на власт и ще създадат всичко допустимо да прецакат не една орис “.

„ Тази война ще продължи и няма да спре. Хората които гракнаха против мене и тук към този момент е персонално, нямат и един два дни трудов стаж. Всички тези хора, които те назовават рубладжия и считат, че ти си корумпиран, всички тези хора са грантове и долари, единствено би трябвало да се ревизира. Явно по този начин би трябвало да се води тази война и да се покаже кой от къде е взимал “, добавя още той.

По думите му в София има една клика, която няма да позволи да се смени този режим, а това не е режима на Киро или някой различен, а той е неолиберален. „ Изключително грозно нещо, което стартира добре, даде ни малко независимост, само че в един миг борейки се за другите и омразата, стана най-омразната тирада, стана най-голямото гонение на вещици и разнообразни хора. Тези хора съгласно мен не би трябвало да вървят на топло и да се пенсионират, а да се сплотяват “, споделя още Карбовски.

Той чака да отиде на директен избор, без да е решил още с кого, като добавя, че не търси „ службици “, като с цел да може да работи би трябвало да излезе от единия екран и да влезе в другия.

„ Свободата желае съучастничество, тъй като свободата се трансформира в закононарушение. Ще продължим, ще видите по какъв начин, би трябвало да продължим “, добави още Карбовски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР