Мартин Камбуров отново изригна в Първа лига. Нападателят направи светкавичен

...
Мартин Камбуров отново изригна в Първа лига. Нападателят направи светкавичен
Коментари Харесай

Кой е заличителят на рекорди в българския футбол

Мартин Камбуров още веднъж изригна в Първа лига. Нападателят направи мълниеносен трансфер в Берое, а часове по-късно донесе успеха на заралии над Ботев във Враца с 2:1. Направи го по неповторим метод - гол в добавеното време със задна ножица!

Преди това той вкара и първото попадение в мача - от дузпа, която не би добре, тъй като се подхлъзна преди удара. С двете си попадения в събота Мартин се приближи единствено на 6 гола от изтриване на върха на именития Петър Жеков от 253 попадения в елита на България.
 Мартин Камбуров: Не изпитвах наслаждение от футбола, не се усещах добре
Мартин Камбуров: Не изпитвах наслаждение от футбола, не се усещах добре

Нападателят разкри за какво е напуснал ФК ЦСКА 1948
 Снимка 500792
Източник:

Цяло знамение ще стане, в случай че Камбуров не успее да усъвършенства това велико достижение.

Статистиката през последните пет сезона демонстрира, че нападателят в никакъв случай не вкарва повече голове напролет, в сравнение с през есента. Предният сезон той приключи с 18 попадения, които бяха разграничени по равно в обособените интервали - 9 през есента и 9 напролет. През сезона 2017/18 обстановката е същата. Той вкарва 14 гола, разграничени по равно. Мартин изигра първия дял от шампионата с екипа на ФК ЦСКА 1948, където вкара 9 гола. Това значи, че може да чакаме таранът да забие още толкоз напролет. Той към този момент започва с първите два във Враца.
 Балъков: Мартин Камбуров не може да бъде сменен
Балъков: Мартин Камбуров не може да бъде сменен

" Той си е решил, направил го е "
 Снимка 485710
Източник:

Има и още един забавен факт от кариерата на тарана. Той е ставал голмайстор на родния хайлайф единствено с един пролетен сезон...

Безспорно прехвърлянето на Камбуров в Берое беше огромна изненада. Нападателят изясни повода за раздялата му с ФК ЦСКА 1948: " Не се усещах добре. Не изпитвах наслаждение от футбола ". Именно това е най-важното при Мартин в играта. Той желае да се забавлява на терена, да твори, да радва хората, да вкарва красиви голове, да го прегръщат съотборници и треньори. Такива са огромните футболисти, каквито рядко се раждат по родните терени. Камбуров е подготвен да си заплати (б.р. - нападателят призна, че е дал от личните си пари на ФК ЦСКА 1948, с цел да се откупи), с цел да се усеща благополучен и да изпитва наслаждение, а и ние футболните почитатели около него...

Истината е, че Берое удари джакпот със завръщането на Мартин. " Зелените " са различен тим с него.

Димитър Димитров, " Мач Телеграф "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР