Мартин Димитров, когото зрителите на Нова тв гледаха като Тодор

...
Мартин Димитров, когото зрителите на Нова тв гледаха като Тодор
Коментари Харесай

На косъм от смъртта! Тото от „Клетката“ преживя катастрофа, едва не уби невинен: Бях съсипан!

Мартин Димитров, който феновете на Нова тв гледаха като Тодор Арнаудов-Тото в сериала „ Клетката “, се е зарекъл към този момент да не припарва до мотори. Причината е сериозна и насмалко да не приключи съдбовно.
В началото на лятото предходната година артистът опустоши колоездач в центъра на София, до момента в който бил с мотора си. От тогава до през днешния ден 30-годишният Димитров не се е качвал още веднъж на мотора си и не има намерение да го прави повече. Нещо повече – даже не направил ремонт на моторното средство, а го зарязал в един двор в положението, в което бил след злополуката.
Шокът за Мартин Димитров бил толкоз огромен, че му повлиял бързо да вземе съществено решение, а случилото се повлия и на кариерата му. След като се раздели със сериала „ Братя “ – героят му Радо бе погубен, артистът като че ли се изгуби от общественото внимание.
„ Много извънредно ми се отрази това, че съм наранил човек. Просто бях унищожен! “, споделя артистът, който очевидно си е извадил поучения и към този момент няма желание да се връща към навика си да се предвижва с мотор.
Катастрофата се случила към 9 сутринта на 20 юни в центъра на столицата – покрай бул. „ Патриарх Евтимий “ и ул. „ Г. С. Раковски “, на метри от Първа градска болница. Димитров тогава обяснил, че велосипедистът, който след конфликта бе с черепно-мозъчна контузия и строшен крайник, изскочил ненадейно на пътя му, без да се огледа, и бил със слушалки. Заедно с моториста пътувала жена, която също като него не е потърпевша.
Стресът обаче повалил Мартин Димитров дотолкоз, че се наложило той да се възвръща дълго. Дали е потърсил профилирана помощ за това, не излиза наяве, само че артистът е споделял, че не постоянно ангажира хората към себе си с страстите и с мислите, които занимават мозъка му. Склонен е да ги пази за себе си, което обаче от време на време водело до натруването на прочувствен багаж, написа „ Уикенд “.
През септември тази година Мартин се появи още веднъж в общественото пространство – на премиерата на сериала „ Клетката “, на която дойде дружно със брачната половинка си Маргарита, с която имат 4-годишна щерка. Тогава артистът единствено се поздрави с сътрудниците си и си потегли дружно с жена си, без да изгледат лентата. Днес наподобява той се е върнал към нормалния си темп.
Освен на екран, той се изявява и на театрална сцена. Мартин е на щат в спектакъл „ София “, занимава се много и с озвучаване на реклами, до не толкоз от дълго време и на анимационни филми, само че в последно време е спрял
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР