Марс влиза в знак Лъв. Луна е в знак Рак

...
Марс влиза в знак Лъв. Луна е в знак Рак
Коментари Харесай

Важните събития на деня – новолуние и пълно слънчево затъмнение

Марс влиза в символ Лъв. Луна е в символ Рак от 04:25ч. - стихията на водата.

Луната в зодиакалния знак Рак ни дава нараснала сензитивност, доста елементарно могат да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най- подобаващото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще желаете да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по- значими от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:23ч до 22:17ч на 2 юли

Един от най-тежкитe дни на месеца, в който се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се одобряват нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес ще са присъщи при доста хора мощна нервност, меланхолия, главоболие, обостряне на хронични болести, голословни страхове и безпокойствие, тъмни мисли и интуиции могат да ви завладеят. В такова положение е мъчно да се даде справедлива оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с виновна работа. Отпуснете се, в случай че има такава опция, не се претоварвайте.

Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни.

Избягвайте всеобщи мероприятия. Избягвайте по опция пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Домът се почиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Нужна е непрекъсната отбрана - молитва, ликвидиране, Рейки, защитно пространство във форма на квадрат. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните. Пийте колкото е допустимо повече разтопена вода: тя пречиства както физическото, по този начин и енергийното тяло. Чудесно е, в случай че през днешния ден изпиете 2-2.5 литра.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да изяснявания връзки, да влизате в разногласия и спорове. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Сега не носят хубави страсти, тъкмо противоположното – може да имате неприятности.

Подстригване – изрично не се предлага.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

В 22:17ч настава Новолуние и 1 лунен ден. Време е за работа с стремежи до 06:22ч. Друго значимо събитие на деня е цялостното слънчево затъмнение в символ Рак. Двете събития са повратни точки. Те ще се трансфорат в катализатори за нови промени в живота на всеки в идващите месеци според от разположението му в персоналната му натална карта. По време на затъмнение психо-емоционалното положение на хората се трансформира, Луната има по-силно въздействие върху нашите мисли и усеща. Затъмнението няма да се види при нас, само че по този начин или другояче то е значимо освен за тези, които могат да го видят, само че и за всички останали.

14 безоблачен ден - Денят е отдаден на всички страдащи души. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се предлага да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните. Спомнете си за своите близки и отправете молитва за тези, които са напуснали този свят, запалете им свещ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР