Марк Жирардели, мажоритарният собственик на ски зоната, не скри радостта

...
Марк Жирардели, мажоритарният собственик на ски зоната, не скри радостта
Коментари Харесай

Жирардели: Очаквам рекордна посещаемост в Банско

Марк Жирардели, мажоритарният притежател на ски зоната, не скри насладата си от снега, който валеше на открито по време на откриването на сезона в Банско през днешния ден.

„ Снегът към този момент е тук, нека за Коледа отворим всички писти за феновете на ските. Дано най-после на сезона имаме рекордна посещаемост. В този динамичен свят би трябвало непрестанно да вървиш напред. Останеш ли на едно място, то все едно се движиш обратно. Очакваме позитивно развиване на проблема с втората кабинкова линия, нещата зависят от държавното управление на България и от съда ”, сподели Марк Жирардели.

Той акцентира, че по този начин наречените зелени не са срещу развиването на ски спорта единствено тук, а на всички места, сега има сходен негативизъм в Австрия. „ Ние би трябвало да сме положителни и съвременни, с цел да може хората да се усещат по-добре в Банско и в ски зоната. Няма по какъв начин курортът да върви напред без втора гондола ”, безапелационен бе петкратният притежател на Световната купа по ски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР