Марк Хамил заяви, че е приключил с участието си в

...
Марк Хамил заяви, че е приключил с участието си в
Коментари Харесай

Марк Хамил: Приключих с „Междузвездни войни“

Марк Хамил съобщи, че е завършил с присъединяване си в „ Междузвездни войни “. Актьорът се превъплъти в именития Люк Скайуокър в шест от деветте епизода на сагата. Той беше основният воин в истинската трилогия на Джордж Лукас, след което се върна на огромния екран през 2015-а за новата трилогия на Дисни. Хамил признава, че за него е било наслаждение още веднъж да изиграе героя си, само че сигурно му е било за последно.

„ Не мога да си показва повече да се върна в ролята. Имаше начало, среда и край. Филмите ми осигуриха толкоз доста прекарвания, колкото не съм си представял. Моят край беше в Епизод 9. Обичам целия екип и определно усещам обвързаност към Лукас и героя, който сътвори. Благодарен съм за всичко, което ролята ми донесе и не желая да съм алчен за повече. Има още толкоз доста истории за описване и толкоз доста артисти, които да го сторят – към този момент не им дотрябвам “, разяснява Люк Скайуойър пред „ Entertainment Weekly “.

Марк показа още, че вселената на „ Междузвездни войни “ се разраства и на дребния екран. Той счита, че сериалът по стрийминг платформата „ Дисни+ “ „ Мандалорецът “ носи духа на истинските филми.

„ Сериалът има поредимство пред филмите – би трябвало да опише персонална история. Екипът няма същия бюджет като холивудските продукции и вместо грандиозни екшън подиуми, сюжетът е фокусиран вурху героите. Връщат се назад към основите, които Лукас постави – галактически уестърн. Силно ме впечатли и мисля, че е приказен “, споделя Хамил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР