Марк Хаджижеков извоюва титлата в Първия вечерен турнир на Интерактив

...
Марк Хаджижеков извоюва титлата в Първия вечерен турнир на Интерактив
Коментари Харесай

Марк Хаджижеков е големият шампион в Първия вечерен турнир на ИТЛ

Марк Хаджижеков извоюва купата в Първия вечерен шампионат на Интерактив тенис за 2021 при напредналите. Във финала в състезателен комплекс Свети Йоан той се изправи против Иво Боджаков и взе успеха изрично с 4:1 и 4:0.

Марк сподели отлична игра и здрави нерви, влизаше нападателно в разиграванията, а ударите му бяха прецизни и неспасяеми. Противникът му се върна на корта след месец неявяване поради травма, само че беше заслужен противник в битката за първото място.

"Съперничеството ни с Иво е от дълго време и той ме победи в първия ни мач ", разяснява Хаджижеков след успеха.

"Сега повеждам с 2:1 победи и съм удовлетворен от показаното. Във финала ударите ми се получаваха и от форхенд, и от бекхенд, и играх доста нападателно. Това е обичаният ми жанр и е положително начало на годината. Поздравявам Иво за представянето, тъй като имаше травма, която не му разреши да се включи във финалния мастърс през декември. Радвам се, че стигна до финала на първия шампионат за годината. Тенисът ми носи огромно наслаждение. Миналата година бях изгубил любовта си към любителската игра, само че в този момент я преоткрих. В лигата имам доста другари, а играчите са добре настроени. Атмосферата е неповторима и ще продължа присъединяване си в шампионатите ", добави той.

При приблизително напредналите първенец в Night Tour | Saint John стана Делян Кирилов, който победи в мача за купата Красимир Живачки с 2:1 сета (4:3, 1:4, 10:3) и към този момент се обрисува като сериозна опасност за най-хубавите в лигата.

При начинаещите победител стана Калоян Соколов. Той дебютира в шампионатите на Интерактив тенис, сподели отлична игра и се наложи във финала над Денис Николов с 4:3, 4:2.

Програмата на Интерактив тенис продължава с мачовете на начинаещите в третия вечерен шампионат за годината, който се организира в Софийски тенис клуб.

Отворено е записването и за конкуренцията при приблизително напредналите. Тази категория е подобаваща за феновете, които имат опит в игра на точки, само че им би трябвало повече убеденост и опит в спортна конюнктура.

Регистрацията става на уеб страницата на ИТЛ -
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР