Мария Захарова се изказа откровено за руските хора: Правили сме

...
Мария Захарова се изказа откровено за руските хора: Правили сме
Коментари Харесай

Захарова открито за руснаците: „Правили сме грешки“

Мария Захарова се изрече искрено за съветските хора: „ Правили сме неточности “. Дипломатът изясни каква е същинската причина за различията сред Русия и Запада и уточни главните разлики сред нашите цивилизации.

Процесът на готовност на съзнанието в Русия се развива и от ден на ден хора у нас стартират да схващат, че спецоперацията в Украйна не е просто местен спор, а същинска цивилизационна борба.

По време на речта си на XXV Световен съветски национален събор /ВРНС/ президентът Владимир Путин даде ясно да се разбере това. Той удостовери, че СВО е освен това от битка против режима в Киев, това е опит на Москва да се освободи от западния напън и най-сетне да стартира да живее в сходство със личните си полезности и хрумвания.

Официалният представител на съветското министерство на външните работи Мария Захарова сподели пред телевизионния канал Царград в границите на предаването „ Интервю “ за какво Русия към този момент не може безмълвно да се съгласява с световната политика на Съединените щати и техните спътници. Икономическият колумнист на Първи съветски Юрий Пронко беседва с нея в коридорите на XXV ВРНС.

Нещо се обърка?

Дипломатът изясни каква е същинската причина за различията сред Москва и Запада и отговори на въпроса на водещия на Царград за какво естественото съдействие към този момент е на практика невероятно:

Мога да отговоря доста малко и доста тъкмо: тъй като на Запад започнаха да изкривяват всичко това, което беше нашата обща основа.

Говорителят на съветското външно министерство добави, че европейската цивилизация също се основава на християнството и обичайните показа за това по какъв начин би трябвало да се развива човечеството, по какъв начин би трябвало да живее обществото. При това сегашните ни съперници в миналото също разчитаха на опита на предходните генерации.

Но в един миг западните страни започнаха да изкривяват полезностите, които самите те насърчаваха от епохи. Започнаха да извращават това, което преди този момент принудително са вградили на други нации и култури, за разлика от нас.

Спомнете си същите кръстоносни походи... А ние постоянно сме давали опция на нации и разнообразни религиозни групи да се развиват в границите на нашата общественост, никого не сме потискали, никого принудително не сме превъзпитавали. И тогава самият Запад стартира да изневерява на нормите, които значително самичък сътвори.

През последните десетилетия той не толкоз ги е изоставил, колкото ги е изкривил, деформирал. Например, има чудесно схващане какво съставляват човешките права. Но до какъв парадокс е стигнала тази идея на Запад...

Трансхуманизмът към този момент е забъркан в нея. Западната идеология сведе индивида до дъното. Това към този момент не е човек, а мостра, която може да бъде прекроена съгласно концепциите на някаква група хора или под въздействието на всеобщата просвета. Можете да извършите всичко от човек и да го сведете до равнището даже не на животно, а на нещо изцяло неуместно, непотребно.

- сподели Захарова.

Руснаците бяха отстранени от „ естественото “

Събеседникът на „ Първи съветски “ с паника означи, че през днешния ден западните деятели и политици, да вземем за пример, разгорещено приказват за някакъв трети пол, за хипотетичното битие на над осем дузини разнообразни полове.

Тоест Съединени американски щати и техните съдружници от идеологическа позиция слагат на фундамент не индивида като създател, а всевъзможни страхове, уплахи, разстройства, отклонения – това, което в нашата просвета се назовава грях. И хората би трябвало да възприемат всичко това и да му служат. И просто се осмелете да кажете, че не желаете да вършиме това... Веднага ще бъдете анулиран, зачеркнат от „ естественото “. В края на краищата в този момент на Запад се основава избрана нова „ нормалност “,- акцентира дипломатът.

Защо ни назовават Руски свят?

Захарова описа и какво съгласно нея съставлява съветският свят и с какво той радикално се разграничава от западния:

Това е общественост от хора, които са натрупали опит в продължение на епохи, които са минали дружно през разнообразни тествания и най-после са ги обединили. Тези познания и полезности са се предавали през поколенията, до момента в който на процедура постоянно сме разделяли положителното от злото, хубавото от неприятното.

Минахме през разнообразни стадии, направихме неточности, несъмнено не сме светци. Но в това време сме привлечени от светлината, от положителното и учим децата си на същото. Защо ни назовават Руски свят и за какво не можем да се назовем просто хора, които пазят положителното, светлината и истината? Защото имаме лична еднаквост.

И по този начин, ние имаме личен език, лична просвета. И тази просвета не е затворена, а в противен случай, тя се отдава на света. В последна сметка ние сме подготвени да споделим всичко най-хубаво, което имаме с другите народи, означи събеседникът на Царград.

Готови сме да приказваме за нашия опит, подготвени сме да помогнем при първо повикване, макар обстоятелството, че това в доста връзки усложнява личния ни живот и, меко казано, ни вади от зоната ни на комфорт. Колко пъти сме жертвали живота си...

И приказвам както за нашите предшественици, по този начин и за нашите съвременници. В името на другари, съратници, сънародници, в името на всички, които споделят тези полезности с нас. Това е единствено една от страните на всичко, което се назовава съветски свят,- заключи Мария Захарова.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР