Мария Силвестър потвърди новината, че се завръща на екран и

...
Мария Силвестър потвърди новината, че се завръща на екран и
Коментари Харесай

Удар в бТВ! Най-сините очи се връщат на екран

Мария Силвестър удостовери новината, че се завръща на екран и го направи не къде да е, а на празненството на bTV по случай откриването на новия сезон, съобщи БЛИЦ.

Преди няколко дни изкусителната тв водеща с съдбовно сини очи се изпусна и хвърли бомбата, че още веднъж ще е на екран, само че без да загатва никакви детайлности. Е, тя няма да води " Стани богат ", където се появи наскоро като заместител на Михаил Билалов, само че ще влезе в познатата територия на " Бригада нов дом ".
-->
" Няма да повеждам " Стани богат ", само че " Бригада нов дом " се завръща, съобщи щастливата Мария пред всички на снощния ваучър на медията.

Факт е, че предходните пет сезона на " Бригада нов дом ", което съчетава обществената тематика за хора с проблеми с тази за поправки и обзавеждане, белязаха огромен триумф, а какво ново ще се случи в този момент, занапред ще разбираме.

Любопитен миг е, че малко откакто удостовери огромната вест за завръщането си, Силвестър подкани и новите шефове в " Мастър началник " да опитат непознати коктейли, и да познаят съставките им.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР