Мария Игнатова със сигурност е останала шокирана след публичните признания

...
Мария Игнатова със сигурност е останала шокирана след публичните признания
Коментари Харесай

Нойзи издаде потресаваща тайна! Намеси и Лили Иванова

Мария Игнатова сигурно е останала шокирана след обществените самопризнания на мъжа си Ивайло Цветков по какъв начин преди време е убеждавал дамите да се съблекат за популярното еротично списание Playboy, написа Блиц.

Наскоро мъжът на русокоската показа книгата си " Диалози " и бързо разбуни духовете с откровенията си. Нямаше по какъв начин да не прикове вниманието си това, което издаде от кухнята на еротичното списание, на което е бил основен редактор.
-->
Със сигурност след чутото най-изумена е останала обичаната му Мария, която евентуално не е предполагала за тези детайлности от колоритното минало на мъжа си.

Оказа се, че Ивайло Цветков е имал много безсънни нощи, в които се е чудил за какво е почнал да се назовава Нойзи, а не Ивайло Английски, да вземем за пример. Не спести откровения и за ученическите си години – по какъв начин от типичен музикант прави първите си стъпки на родната рок сцена.

" Как става тая работа – седите двама другари и казваш: копеле, стига с това порно в интернет, дай, братле, да го създадем на тетрадка…? ", пита за еротичните списания Тото един от най-честите ни футболни коментатори, а Нойзи разкри, че " от горе " не разрешили Лили Иванова да бъде първа корица на " Плейбой ", макар че в броя е имало фотосесия с примата на родната известна музика. Предпочетена е Юлиана Кънчева, тогавашната жена на Жоро Пентаграм.

 По думите му историите по какъв начин са убеждавани дамите да се съблекат против възнаграждения са по-скоро " екзотични разкази ", а истината е, че са го правили най-много поради славата, а и защото всеки носи доза ексхибиционизъм в себе си.

Любопитна детайлност, която става ясна от диалога още е, че до момента в който Нойзи е бил в еротичното списание, нито една фолкпевица не се е появявала на страниците му. " Аз съм нацист по отношение на чалгата! ", декларира категорично Нойзи. " Нито желая да се загатва, нито да я слушам (*чалгата). Ако имаше метод, бих я изхвърлил от медиите – да си остане в кръчмите единствено. Което, несъмнено, е невероятно, изключително в либертарианска среда… ".

На въпрос дали чалгата е музика за хора с ниски пристрастености, Нойзи изстреля следното: " Това е за хората, на които в умствения им програмен продукт няма концепцията за окултуряване, в смисъла, в който ние го разбираме. В същото време не можем да разделяме културата единствено на висока просвета и ниска, тъй като сред тях има още 100 типа просвета ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР