Мария Габриел е един сигурно прекрасен еврочиновник. Политиката в Брюксел

...
Мария Габриел е един сигурно прекрасен еврочиновник. Политиката в Брюксел
Коментари Харесай

Социологът на Радев сведе глава: Борисов е най-умелият политически играч! ПП са шарлатани

„ Мария Габриел е един несъмнено прелестен еврочиновник. Политиката в Брюксел обаче е друга от тази тук. Габриел, въпреки да има доста качества, надали има вътрешнополитически престиж, с цел да може да управлява тези процеси в Народно събрание измежду тези акули, които са се събрали там. Говоря за водачите на партиите ”.
Това съобщи политическият анализатор Слави Василев в предаването „ Офанзива “ по NOVA NEWS.
По думите му министър председателят не е просто една фигура като секретарка, която ще ръководи Министерски съвет.
„ Много години е живяла в една напълно друга среда. Президентът се изрази доста добре. В рамките на последните 3 години, в които борбата за промяна на основния прокурор се води на всички фронтове в страната, ГЕРБ постоянно е заставала срещу промяната на Гешев. И в този момент внезапно Габриел да го предложи като първо решение наподобява необичайно ”, изясни Василев.
И дефинира Бойко Борисов като най-умелият политически състезател.
„ Като един добър стратег реши, че най-адекватно е да извади Габриел на сцената. Смятам, че е допустимо да получи поддръжка и да има кабинет. Цялата игра в този парламентарен тюрлюгювеч е кой да излезе изсъхнал от водата – първата или втората политическа партия ”, добави политическият анализатор.
„ Аз съм от хората, които подкрепяха Политическа партия и смятаха, че ще бъдат опция, а се оказаха едни шарлатани ”, добави Слави Василев.
Според него, в случай че се стигне до предоставяне на трети мандат, евентуално той ще бъде връчен на Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР