Мария Бакалова, звезда от комедията „Борат 2“, стана първата българска

...
Мария Бакалова, звезда от комедията „Борат 2“, стана първата българска
Коментари Харесай

Проф. Любомир Стойков: Мария Бакалова навлиза в системата на световния моден дизайн

Мария Бакалова, звезда от комедията „ Борат 2 “, стана първата българска актриса, номинирана за „ Оскар “ и към този момент получи и признанието на стилната промишленост.

Професорът от Софийския университет Любомир Стойков беше посетител в предаването „ Тази заран “ по bTV, с цел да разяснява срещата на Бакалова с един от най-известните дизайнери в света – Джорджо Армани.



На фотографията, която Мария показа, тя е сложила ръката си върху тялото на Армани и съгласно професор Стойков това не е режисирана, а напълно естествена поза. Той счита, че Мария е привлякла вниманието на всички с искреността и с естественото си лъчение.

Фактът, че Мария е поканена на ревю на Армани и се снима с него, облечена напълно с негови облекла, потвърждава, че тя към този момент се е наложила в шоубизнеса. Големият дизайнер добива известността си, като стартира да облича най-известните и перспективни звезди на Холивуд и продължава по този начин и до през днешния ден, което приказва доста за триумфите на Мария Бакалова.



„ Мария Бакалова навлиза в системата на международния фешън дизайн “, сподели Стойков и подсети, че актрисата, която получи номинации за най-големите награди в света на киното, постоянно се снима с облекла на разнообразни дизайнери.

Това в действителност е нещо, което изненадва професора – когато някоя звезда бъде определена от огромен фешън бранд, носи облекла единствено на марката. Но при Мария не е по този начин – на премиите БАФТА и „ Златен глобус “ тя се появи с рокли на Армани, само че на церемонията по връчването на Оскарите беше с Louis Vuitton.



Много медии показаха Мария Бакалова като най-елегантна на аления килим на церемонията, която се организира на 26 април.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР