Мария Бакалова замина за Велинград с приятеля си - синът

...
Мария Бакалова замина за Велинград с приятеля си - синът
Коментари Харесай

Мария Бакалова се оказа доста смела с мъжете. Двамата с Валери се радват на живота във Велинград

Мария Бакалова отпътува за Велинград с приятеля си - синът на Мария Гроздева и един от участниците в последния сезон на " Игри на волята " Валери Григоров.

Актрисата си качи фотография на гледката от прочут хотел, само че не разкри кой ѝ прави компания. Влюбената двойка обаче беше маркирана на стори в профила на тяхна другарка в Инстаграм, а Бакалова го показа в своя акаунт. На фотографията двамата са един до различен и са прегърнати, написа 24 часа.

Междувременно Григоров също качи стори в персоналния си профил в обществената мрежа от известно заведение във Велинград.

Най-успешната родна актриса – Мария Бакалова, се оказа смела и решителна освен в работата, а и в персоналния си живот. Тя е направила първата крачка в връзките с гаджето си Валери Григоров, който е наследник на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева. Източници на „ Уикенд ” настояват, че звездата е забила момчето в Солун по време на фотоси на собствен нов филм, в който Валери бил каскадьор.

Актрисата си харесала младока по време на работа. Двамата били в Солун за фотосите на трилър на режисьора Тим Сътън. Главният воин в него се връща в родния си град, с цел да помогне за попречване на пагубно наводняване. В продукцията били ангажирани каскадьори, измежду които бил Валери. Още в „ Игрите ” 23-годишното момче разкри, че въпреки да учи право, огромната му пристрастеност са рисковите спортове и каскадите. Той призна, че има огромно предпочитание да се изявява като каскадьор в киното. Явно желанието му се е сбъднало, само че с изключение на с работа, се е сдобил и с гадже, написа Novini.bg.

Мария в действителност си била харесала Валери още по време на фотоси. Забелязала го в софийско заведение при едно от зачестилите си в последно време пътувания от Холивуд до родината. Помолила своя близка да я свърже с момчето, защото била обща позната, само че това по този начин и не станало. Съдбата обаче си знае работата. Бакалова отпътувала за Солун, където още веднъж засякла Валери. Този път не чакала помощ от другар, а решила да поеме самодейността в свои ръце.

Момчето, естествено, нямало по какъв начин да откаже на холивудската звезда. Отношенията им са се развили доста бързо, настояват осведомени. Двамата пуснаха общи „ влюбени ” фотоси в деня на влюбените – 14 февруари, когато работата им по кино лентата към момента не е била завършена. Въпреки това обаче прясната двойка очевидно е намерила време за къса снежна почивка, излиза наяве от общия кадър на Мария с Валери на Свети Валентин.

Последният им ден в Гърция е бил предишния вторник, е написала самата актриса в обществените мрежи.

 
                             

Младежът към момента не бил срещнал своята обичана с майка си. Това евентуално ще стане, когато се прибере от Гърция в България. Твърди се, че преди да види 26-годишната Бакалова в Солун, Валери не знаел коя е тя.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР