Мария Бакалова и Нина Добрев доказаха, че красотата на българката

...
Мария Бакалова и Нина Добрев доказаха, че красотата на българката
Коментари Харесай

Красотата на българката не е мит: Мария Бакалова и Нина Добрев го доказват

Мария Бакалова и Нина Добрев потвърдиха, че хубостта на българката не е мит. Двете актриси демонстрираха съвършен жанр на аления килим на благотворителната церемония вечер на фондацията АМФАР , която набира средства в помощ на проучванията върху ХИВ и СПИН.

Нина Добрев беше заложила на секси рокля на дизайнера Eli Mizrahi . Мария Бакалова блестеше в „ Armani ”.

Срещата на двете хубавици звездата от „ Борат 2 “ означи с обща фотография в Instagram, към която написа "Сърцето ми е толкоз цялостно  heart BG ".

Вижте Нина Добрев и Мария Бакалова на аления килим в Кан:

Общо към 9,3 милиона евро бяха събрани в петък на благотворителната церемония вечер на фондацията АМФАР, на която стопанка беше Шарън Стоун .

Проявата в границите на кинофестивала в Кан обичайно включва вечеря, търг и фешън ревю. Тя се организира в двора на първокласна вила в Кап д'Антиб . Броят на поканените беше понижен от 900 на 400 поради пандемията от COVID-19.

АМФАР всяка година набира средства за проучвания и поддръжка на битката против СПИН по време на кинофестивала в Кан. Тази церемония вечер е измежду най-бляскавите в развлекателната стратегия.

Досега фондацията е набрала по този начин 235 милиона $. Актрисата Шарън Стоун е дълготраен деятел на АМФАР и чест участник в благотворителните събития на организацията.
 Шарън Стоун
АМФАР е измежду водещите международни неправителствени организации, чиято работа е отдадена на битката против СПИН. От 1985 година организацията е вложила над 600 милиона щатски $ в стратегии, отдадени на идеята ѝ.

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР