Мария Бакалова е избрана за БГ Модна икона в категория

...
Мария Бакалова е избрана за БГ Модна икона в категория
Коментари Харесай

Мария Бакалова с трогателен жест. Как зарадва мама

Мария Бакалова е определена за БГ Модна икона в категория " Изкуство " на Академията за мода. Актрисата се включи със особено видеообръщение в ефира на bTV. Тя разкри кои са двете най-важни дами в живота й, образува усета и усета й към модата. 

" Тази премия желая да посветя на моята стилистка Джесика Пастър, която стои зад всяка една визия, която съм имала достойнството да облека " - показа звездата от " Борат ". 

Актрисата описа, че откогато се е срещнала с нея, е почнала да учи за какво се избира тъкмо избрана щампа и кройка, какво тъкмо предизвика дизайнера да сътвори дадена рокля и т.н. 

Джесика Пастър стои зад всяка нейна визия, само че, както добави Бакалова, без да й показва с пръст кое е праивилно и кое неверно, а просто допълвайки нейните стремежи. 

В ранното начало на живот на Мария обаче има различен значим човек, който й въздейства. Това е нейната майка. Именно тя е другият човек, на който актрисата посвети тази премия. 

" Мамо, откогато съм в тези забавни места и събития, виждам нещо, за което не си давах сметка преди. Когато бях дребна, на 5-6 годинки и нямахме опцията да купим всяка една нова дрешка, тъкмо ти ги прекрояваше, намираше метод да направиш нещата доста по-готини - къде ще скъсиш ръкав, къде ще направиш подгъв, къде ще сложиш мънисто, камъче или перла... Ти създаваше изкуство! "

Мария Бакалова разкри, че точно благдарение на майка си още в ранна момичешка възраст се е докоснала до света на модата. Тя благодари на тези две значими дами в живота си и за това, че я държат за двете й ръце и й демонстрират по какъв начин светът става по-цветен. Бакалова сподели, че през последната година е имала опцията да се допре до доста забавни и провокативни рокли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР