Мариана Векилска има сериозен повод да почерпи. Водещата, която след

...
Мариана Векилска има сериозен повод да почерпи. Водещата, която след
Коментари Харесай

Мариана Векилска прикова погледите! Вдига пищна сватба

Мариана Векилска има сериозен мотив да почерпи. Водещата, която след месеци ще чукне половин век, се кани да вдигне женитба. И то огромна, обилна, многолюдна женитба.

Не, Векилска няма да се взима още веднъж с някогашния си Симеон Колев, който заряза най-безцеремонно и го унищожи с решението си да замине сама за Брюксел преди години, написа Шоу БЛИЦ. Знаем, че той едвам не се поболя, само че се стегна, поради детето им и съумя да продължи напред. А в този момент, разбираемо, не желае и да чува за Мариана, в случай че не касае сина им.
-->
Друга ще е сватбата, която водещата ще подвига и булката няма да е тя, а щерка й Габриела. Момичето е на 28 и е от първия й брак с Георги Донков, наш футболист, написа kliuki.bg.

Това е втората сериозна връзка на Габи като към този момент е срещнала приятеля си с Мариана. " Абе, още ми е рано май да ставам баба, само че пък в случай че стане, нямам нищо срещу. Важното е децата да са щастливи, останалото ще си го уредим ", смеела се Векилска.

Всъщност самата тя още е сингъл и не се е намерил мъж, който да я изиска за сериозна връзка, камо ли за общуване. " Така е то като се подигра с прелестен човек като Симо. А да забележим в този момент къде ще откри различен като него, който същински да я обича ", разясняват сътрудници на радио водещия.

Източник: show.blitz.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР