Мариана Попова и Веселин Плачков ще проговорят за семейството си

...
Мариана Попова и Веселин Плачков ще проговорят за семейството си
Коментари Харесай

Сърцето му се къса! Плачков се оплака от Мариана Попова, искал помощ

Мариана Попова и Веселин Плачков ще проговорят за фамилията си тази неделя в „ Търси се “. Двамата ще опишат за компликациите по време на пандемията, когато се ражда щерка им Катерина. Тогава те вземат решение да се реалокират да живеят в Плевен.

„ Това хем беше сложен, хем беше прекрасен интервал. Живеехме като в комуна с приятелите ни и беше доста радостно “, споделят певицата и артистът.

Най-емоционална за тях ще бъде срещата с трите им пораснали деца – Мария-Магдалена, Андрея и дребната Кати, която е общото им дете. Двамата ще признаят, че преди появяването на Кати Мариана е имала една несполучлива бременност, само че все пак вземат решение да имат дете. „ И двете ми бременности бяха доста тежки, с огромно неразположение и повръщане “, ще показа Мариана пред водещите на „ Търси се “ Меги и Нели.

С типичното си възприятие за комизъм Мариана и Веселин ще опишат „ лудницата “ у дома, а Веско ще се оплаче, че обичаната му не намира време за него поради многото си задължения.

„ Деца, куче, котка – всичко е преди мен, а за мен време по кое време? Аз съм взел теб! Помощ! Искам да я заведа някъде, да сме единствено двамата, а тя непрекъснато ми отхвърля! “, ще се оплаче артистът, които желае жена му да му отдели малко време.

„ От друга страна, когато сме единствено двамата и ги няма битовизмите, сред нас има цялостна естетика “, добавя Веселин.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР