Мари Константин е истинско вдъхновение за дамите и определено е

...
Мари Константин е истинско вдъхновение за дамите и определено е
Коментари Харесай

Независимо момиче: Мари на Гала показа неподозиран талант

Мари Константин е същинско ентусиазъм за дамите и несъмнено е наследила това си качество от звездната си майка - Гала. Наследницата на именитата водеща обаче е насочила усилието си да стигне до по-широка публика в обществените мрежи. 

Красавицата обича постоянно да споделя любопитни моменти от всекидневието си в Инстаграм и даже нееднократно е посочвала външните си дефекти, с цел да вдъхне убеденост на дамите, които се борят с разнообразни недостатъци. Защото въпреки и да разграничаваме, в едно всички си приличаме - прикриваме това, което не ни харесва и в никакъв случай не приказваме за него. Е, Мари настойчиво се пробва да се пребори с табутата и да зачеркне общоприетите идеали. 
                             

От през вчерашния ден пък се е заела със задачата да демонстрира всеки ден в границите на месец февруари какви грижи поставя сама за себе си. И несъмнено, стартира с маникюра, само че вместо да посети някой от морето от експерти в сферата, Мари се е обзавела с нужните артикули, принадлежности и даже лампа за гел лак. Трябва да признаем - от видеото забелязахме, че се оправя доста добре.

                             

" Този месец го обричам на грижата за себе си. Малки неща, които постоянно ме карат да се усещам добре. Може някои да са капризи, други да са значими за здравето, а трети да са просто неща, без които не може- това ще са моите 28 days of wellness ", показа Мари към видеото. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР