Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя

...
Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя
Коментари Харесай

Най- точният хороскоп за 8 февруари

Маргарита Паскалева е дълготраен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи особено за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите съгласно Луната.

На 8 февруари Луната продължава преноса си през знака Телец. Този ден се обрисува по-напрегнат и конфликтен, изключително през първата половина на деня, защото Луната към момента е в провокационен аспект дружно с Уран към Слънцето и Сатурн. Тази част от деня не е удобна за взаимоотношение с институции и висшестоящи лица, за значими и рисковани дейности.

Доста мъчно ще се реализират мечтаните резултати и напрежението ще е нараснало. По-често ще пораждат обрати и спорове в политическите среди и в обществото като цяло. В международен проект звездите основават заплаха за механически повреди, спирания на електричеството в някои региони, произшествия в планини, сриване на земни маси, авиационни произшествия и повреди, напрежение сред страни и така нататък През втората половина на деня Луната задейства хармонични аспекти с Нептун в Риби, с Меркурий и Плутон в Козирог.

Те благоприятстват писането и изразяването на мнение, уреждането на документи, комерсиалните покупко-продажби, разрешаването на финансови въпроси, подписването на контракти, креативната активност, духовните занимания и други.

Този ден е по-благоприятен и спокоен за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Интуицията и въображението ви са засилени. Мислите аналитично и прагматично, взимате решенията си рационално. Добър ден за креативен занимания, откриване на секрети, разрешаване на документални и търговски въпроси, сключване на контракти, покупка и споразумяване на имущество, мебели за дома и други стойностни неща, за духовни практики, срещи с другари и родственици, за всевъзможни развлечения и занимания.

Този ден може да бъде по-напрегнат прочувствено за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Възможни са непредвидени обрати и компликации, разногласия и спорове, загуба на пари и други полезности, контузии или произшествия, хипертонични рецесии.

Най-внимателни би трябвало да бъдат работещите на строителни обекти, с електричество, с непознати пари, в планините и други по-рискови специалности. Избягвайте през първата половина на деня пътувания на дълъг път и със аероплан. Денят не е удобен за интервенции на долната челюст и гърлото, за вадене на долни зъби. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР