Мануела Малеева коментира във Facebook участието си в предаване по

...
Мануела Малеева коментира във Facebook участието си в предаване по
Коментари Харесай

Великата Мануела Малеева, жертва на тормоз: Борете се, потърсете помощ. Не е срамно

Мануела Малеева разяснява във Фейсбук присъединяване си в предаване по Българска национална телевизия, в което разкри за психическия тормоз, на който е била подложена от неин някогашен сътрудник в живота, който след раздялата опитал самоубийство.
„ Когато напълно инцидентно видях в изявление с Natalia Simeonova, че тя желае да направи план на тематика домашно принуждение взех решение, че е пристигнало време да опиша и моята история. Изведнъж нямах повече никакво съмнение. Винаги съм знаела, че ще го направя, тъй като доста ми се е желало, разказвайки това мое прекарване, да мога да оказа помощ на някой (независимо жена или мъж) да се измъкне от клопката, в който аз бях попаднала. Да вдъхна кураж, да покажа, че това може да се случи на всеки един от нас. Когато осъзнаете, че сте попаднали в такава обстановка потърсете помощ, говорете, не е срамно, борете с всички сили, тъй като никой не заслужава такова отношение.
Това са уроците на живота…които ни вършат по-силни! А животът е в действителност прелестен! “, написа най-голямата от сестри Малееви и някогашна №3 в международната класация по тенис.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР