Манията за смяна на пола в Съединените щати отдавна зашеметява

...
Манията за смяна на пола в Съединените щати отдавна зашеметява
Коментари Харесай

Америка ще я тормозят бойни травестити. И ще плаща, и ще се кае

Манията за промяна на пола в Съединените щати от дълго време зашеметява наблюдаващите. Защо, раздрусват душевен нестабилните хора, за какво вършат личното си население неработоспособен, за какво пропагандират искрено налудничави хрумвания?

След ужасяващата пукотевица в учебното заведение в Нешвил, където смятаща се за мъж жена умъртви три дребни деца и трима възрастни, стана ясно доста. Това беше чист тероризъм, подбуден от ненавист към здравите хора.

Стрелбата се случи в навечерието на Деня на транссексуалната горделивост, който се организира на 31 март. На тази дата във Вашингтон беше плануван " Денят на транссексуалния реванш " - многочислен протест, по време на който транссексуалните хора щяха да осъдят " трансфобите ", че не ги гледат по същия метод и въобще не ги почитат. След клането митингът беше анулиран, а конгресменът Марджъри Тейлър Грийн, която го уточни, беше блокирана в „ Туитър “.

Политическата поддръжка за терористичната офанзива в Нешвил беше неотложно предоставена от демократите. Само часове след стрелбата Джоселин Бери, прессекретар на демократическия губернатор на Аризона, разгласява в „ Туитър “ изображение на жена, държаща два револвера. Надписът гласи: „ Това сме ние, когато виждаме трансфоби “. Бери скоро беше уволнена, само че усетът остана.

Стана ясно, че при трансджендърите не става дума за дъгова обич или розови понита. Това е войнствено нападателно малцинство, което по начало ориентирано към спор с естественото - болшинство.

Отчасти бедните хора могат да бъдат разбрани. С всички средства на хитрата агитация - от рекламата до Холивуд - на душевен нестабилния американец се внушава, че съществува такава супер раса от изключителни висши хора, които нямат нищо общо с елементарните хора, които се роят в рутината „ дом-работа-църква “. Усеща се, че това са същества със ярко лице като героите от „ Марвел “ и даже може би със същите суперсили.

Влизането в конкуренцията на свръхчовеците не е елементарно, само че е допустимо. Трябва да пиете хормонални хапчета и да отрежете половите органи. Добре тогава. Пият, отрязват, зашиват, в случай че е належащо. Преминават през ужасни премеждия. И тогава какво? Ами нищо не се трансформира.

Рутината е все същата. Парите не стигат за нищо. Няма обич - какво да кажем за суперсили. Освен това всичко боли. И има милиони здрави хора, които се разхождат в близост, които не са се присъединили в тази ужасна машинация. Разбира се, транссексуалните хора изпитват ужасна ненавист към тях, по какъв начин другояче? Още повече, че няма връщане обратно. „ Преходът “ е за цялостен живот.

И в този момент, няколко дни след стрелбата в Нешвил, транссексуалният деятел Тара Джей (той е биологичен мъж) прикани почитателите си в „ Тик-Ток “ да се запасят с огнестрелни оръжия. „ Ако приклещите диво животно в ъгъла, то ще стане рисково ", споделя той. „ Така че, в случай че ще умрете на върха на вашата праведност и морално пълноправие, тогава давайте. Просто се осмелете да ме спрете, когато отида до женската тоалетна, това ще бъде последната неточност в живота ви “, добави той.

Излишно е да споделям, че " деятелят ", който призоваваше към убийства и втълпяване на ненавист, просто изтри поста си, макар че не наподобява да е трансформирал мнението си.

Тези момчета, напомпани с хормони и болкоуспокояващи, ще станат главното войнствено малцинство на Демократическата партия на Съединени американски щати на идните президентски избори. Чернокожите от ЧЖИС свършиха страхотна работа, като ужасиха гласоподавателите през 2020 година и избутаха Сънливия Джо в Белия дом, само че ще бъде мъчно да се употребяват още веднъж. Активистите видяха, че всички облаги отиват при тяхното управление и без пари няма да отидат да се бият по улиците.

Тук се намесиха транссексуалните хора. Те заплашваха да убият Джоан Роулинг. Днес те сформират описи на своите критици, практикуват завладяване на щатски законодателни органи и влизат в борби с " трансфобите ". Пресата ги назовава с почитание „ трансбунтовници “.

Демократическата партия обикаля малцинствата от десетилетия, с цел да вербува бойци там за избори. През XIX век нюйоркските демократи обезпечават стремежи резултат от изборите благодарение на локални незаконни босове - развой, добре илюстриран в " Бандите на Ню Йорк " на Скорсезе. През XX век политиците-демократи интензивно си сътрудничат с италианските кръстници.

Сега националните малцинства съвсем ги няма, никой не желае да се бори за демократите на улицата. Е, ново малцинство беше скрепено в придвижване. Очевидно то ще обезпечи успеха на Джо Байдън на изборите през 2024 година

И от една страна, естествените американци ще бъдат притиснати по улиците от мъже в женски рокли с автомати. От друга страна цялата държавна агитация ще им внуши, че тези мъже са най-хубавите хора на Земята и ще ги убеди да създадат и децата си такива.

Между другото, ново малцинство към този момент е на път. Това са " трансвалидните " хора - те непринудено ампутират крайниците си, ослепяват се, въобще " избират неработоспособност ", както се споделя на политически правилния новоговор, и се разпознават като инвалиди. Звучи необикновено, само че американските лекари към този момент вършат огромни пари от това " занимание ". Не е мъчно да се планува, че скоро и тези нещастници ще стартират да сформират " описи за убити ". Демократическата партия би трябвало да ги огледа.

Всичко това дава обещание да направи предизборната акция през 2024 година доста забавна. Не е ясно единствено дали Щатите ще съумеят да я преживеят.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР