Манията по Pokemon Go може и да отмина, но приложението

...
Манията по Pokemon Go може и да отмина, но приложението
Коментари Харесай

Pokemon Go ще следи активността и без да е включен

Манията по Pokemon Go може и да отмина, само че приложението въпреки всичко си остава много известно. До толкоз, че основателите са присъединили нова функционалност. Чрез нея приложението към този момент ще може да следи физическата интензивност на потребителите и без да се постанова самата апликация да е стартирана.
Опцията носи името “Adventure Sync ”, която свързва Pokemon Go с Гугъл Fit и iOS HealthKit. По този метод физическата интензивност на потребителя ще се придвижва в известното приложение, даже и той да не търси покемони.

В опит да насърчи в допълнение тренировките на открито, производителят дава обещание и повече бонуси за тези, които демонстрират интензивност. Очаква се в най-скоро време функционалността да стане налична на потребителите в международен мащаб.

От Niantic не прецизираха дали считат да включат опцията и в други свои приложения. Според специалисти обаче е доста евентуално това да стане. На първо време на нея се чака да се радват и последователите на Ingress и Harry Potter: Wizards Unite. Разбира се, задачата е едвам бъде предизвикан потребителят към физическа активност, толкоз и да се сеща за Pokemon Go.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР