Манипулация - така накратко определиха от Автомагистрали информацията на сайта

...
Манипулация - така накратко определиха от Автомагистрали информацията на сайта
Коментари Харесай

Автомагистрали реагира на твърдение, че има стая за първа сексуална помощ: Манипулация

Манипулация - по този начин в резюме дефинираха от " Автомагистрали " информацията на уеб страницата за проверяваща публицистика Bird.bg, че сдружението си е оборудвало меко казано странна стая за първа помощ., стаята в действителност е за " първа полова помощ " - в обявата има и приложени фотоси. Сайтът е учреден от едно от лицата на " Биволъ " - Атанас Чобанов.

обаче тази интерпретация в действителност е опит с неистина да се дискредитира сдружението. От " Автомагистрали " са безапелационни, че с въпросната стая се съблюдава българското законодателство. Ето и какво гласи цялостната позиция:
 Регионалният министър: Не може да се дават пари за нещо, което няма да стартира да се прави с години Регионалният министър: Не може да се дават пари за нещо, което няма да стартира да се прави с години
„ Никой не стопира строителството на автомагистрала „ Хемус ”. Важно е обаче кой би могъл да го спре. Първо - могат да го спра...

" В постройката на Централната администрация на “Автомагистрали ” ЕАД има стая за първа здравна помощ. Всичко останало са операции. Категорично възразяваме против опитите сдружението да бъде дискредитирано посредством неистини, без да се взима поради, че в “Автомагистрали ” ЕАД работят стотици висококвалифицирани и виновни чиновници. И сходни подправени вести са засегнатост за тях и фамилиите им.

Държавното сдружение съблюдава буквата на закона, а в тази ситуация - на Наредба № 7 от 23 септември 1999 година за минималните условия за здравословни и безвредни условия на труд на работните места и при потребление на работното съоръжение.

В глава X, озаглавена „ Санитарно и битово обслужване “ се урежда условията към предприятията и изискванията, които те би трябвало да предложат на своите служащи.

В взаимозависимост от размера на предприятието, типа на работата и честотата на трудовите злополуки се обезпечават една или повече стаи за първа помощ. Въпросното помещение в ЦА на „ Автомагистрали “ ЕАД се намира на 7 етаж, против и до него се намират работни кабинети на чиновници на администрацията на сдружението ".
 Министерство на регионалното развитие отново внася за регистрация новото управление на Автомагистрали Министерство на регионалното развитие отново внася за регистрация новото управление на " Автомагистрали "
Регионалното министерство с нов опит за назначение на краткотрайно управление на „ Автомагистрали ”. Министър Виолета Комитова...

Случаят беше коментиран и от служебния районен министър арх. Виолета Комитова пред Нова телевизия, като част от тематиката за строителството на Автомагистрала " Хемус ". Специално за автомагистралата Комитова сподели, че към днешна дата са изплатени 71% от парите, а са приключени 4% от плана. А за въпросната стая министърът уточни, че ще има инспекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР