Маникюрът е една от основите на женската красота. Нима има

...
Маникюрът е една от основите на женската красота. Нима има
Коментари Харесай

Как да удължим живота на маникюра

Маникюрът е една от основите на женската хубост. Нима има жена по света, която да се откаже от удоволствието да има съвършения маникюр, на който всеки да завижда с въздишка? Отговорът? Вероятно няма такава жена...

Много е разочароващо да отделяме време и старания за правене на „ съвсем съвършен “ маникюр вкъщи и два дни по-късно към този момент имаме на половина боядисани, счупени нокти... разочарованието в действителност може да бъде доста огромно.

Ето за какво помислихме за нашите най-хубави препоръки, които да оказват помощ на ноктите ви да останат непокътнати по-дълго. Да се вземат под внимание!

1. Нанесете памук с ацетон или оцет върху ноктите си
Психологията на цвета: Какво ще опише за вас обичаният ви цвят на маникюра!
Не е загадка, че цветът и страстите са тясно свързани. Различните нюанси постоянно ни карат да се усещаме разнообразни. И няма значение дали акт...
Прочети повече
Дори и да ги държите чисти! Това е, с цел да премахнете непотребната лой и да бъдете сигурни, че лакът ще стои добре върху ноктите. По този метод ще избегнете риска да ги начупите елементарно.

2. Полирайте ги постоянно

Особено преди да ги боядисате, защото всяка кожа, цепнатина или драскотина на нокътя може да докара до покачване на емайла на това място.

3. Нанесете двойно главно покритие

Основата е основна за подготовката на съвършения маникюр, който желаете да си извършите. Страхотен съвет е да извършите първия проход от средата нагоре, като се концентрирайте върху върха на нокътя, а вторият преход да премине през целия нокът.
Лакирате ли се вярно?
Добре лакираните нокти, без да цапате кожата, без да оставяте бучки, без да оставяте пластове, е сериозна задача, която от време на време може да...
Прочети повече
Открихме, че пропускането на тази стъпка прави цялата разлика сред хубавия и лошия маникюр!

4. Опитайте основата, лакът и топ лакът да са от една линия

Продуктите за хубост постоянно са по-ефективни, в случай че са от една и съща линия, защото употребяват едни и същи съставки и са предопределени да се допълват взаимно.

5. Затоплете лака, преди да го нанесете

Тази процедура има доста общо с качеството на вашия лак и изискванията, в които се намира. За да го нанесете по-лесно и да го извършите по-равномерно върху ноктите си, загрейте го, като го разтриете с две ръце за няколко минути, преди да го употребявате.
Погрижете се за ноктите си в домашни условия
Мнозина, без значение дали предпочитате акрилни нокти, шеллак или просто маникюр с гел – неведнъж се доверяват на маникюристите и...
Прочети повече
6. Нанесете още веднъж емайл или топ лак няколко дни по-късно

Така съживявате маникюра си: придавате му искра, предпазвате емайла от начупване, предпазвате го от слънцето и така нататък Освен това вършиме ноктите си по-дебели и по-здрави, което от своя страна ги предпазвате от строшаване.

7. Нанесете два до три тънки пласта с лак

Много по-добре е да нанесете доста тънки пластове (може най-много 4!), в сравнение с да извършите един или два доста дебели. Това подсигурява, че всички пластове изсъхват съвършено и маникюра ви няма да се скапе елементарно.

Не забравяйте, че върху здрави, хидратирани, поддържани, пилирани и изрязани нокти вашият лак постоянно ще издържи по-дълго. Винаги се опитвайте да ги поддържате в съвършено положение, защото те приказват доста за вашата персонална грижа. Нанесете възстановяващи процедури, когато видите, че имат жълтеникав цвят и не забравяйте кожичките!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР