Манифестирането е концепция, която стана доста популярна през последните години.Тя

...
Манифестирането е концепция, която стана доста популярна през последните години.Тя
Коментари Харесай

Любов и добро настоение: Какво е манифестиране и как да го приложите

Манифестирането е идея, която стана много известна през последните години.

Тя може да бъде мощен инструмент за тези, които желаят да подобрят живота си или да развият ново чувство за битие. Манифестирането ви разрешава да зададете планове или утвърждения и ви дава опция да концентрирайте силата си върху вашите пристрастености и да ги осъществите. Концепцията на манифестирането се състои в това, че можете да превърнете своите визии в действителност - без значение какъв брой дребни или възвишени са те.

За да извършите манифестациите си още по-осъществими, можете да включите и детайли от космоса. Астрологията може да бъде мощен инструмент за проявяване и преобразяване на желанията ни в нещо осезаемо. Звездите и планетите могат да бъдат отлични помощници, защото те ви хармонизират с галактическите сили и съживяват мислите ви.

What Is Manifesting and How to Make It Work For You, According to an Astrologer
— People (@people)
Планетарните шефове на всеки ден от седмицата също могат да имат неповторима енергийна осцилация, която може да подхожда на вашите планове и да подкрепя проявленията ви. Освен това четирите съществени лунни етапи оферират опция да се възползваме от силата на Луната и да почерпим от нейната мощ, с цел да вдъхнем живот на нашите пристрастености.

Преди да се задълбочим в проявлението и астрологията, дано стартираме с основите.

Какво е проявлението?

Проявлението е привличане и довеждане на всичко, което желаете, в живота ви, като вярвате във опцията за това. Става дума освен за религия в способността ви да постигнете задачите или желанията си, само че и за предприемане на нужните стъпки за превръщането им в действителност. Въпреки че позитивното мислене е от значително значение, полагането на старания е също толкоз значимо за реализирането на вашите желания.

Как да започнете да проявявате?

Когато става въпрос за проявяване, колкото по-конкретни сте, толкоз по-големи са възможностите да превърнете упованията си в действителност. Ако желаете да постигнете покачване на заплатата си да вземем за пример, преди да се срещнете с мениджъра си, запишете точната сума, която очаквате да видите в заплатата си, и помислете дали това покачване е обвързвано с покачване или промяна на длъжността. Трябва да сте къси и ясни във връзка с задачите си, тъй като с цел да постигнете това, което желаете, яснотата е от решаващо значение.

Gemini, Virgo, Sagittarius & Pisces

Your wishes are being granted. You are satisfied. Embrace all of this good energy around you. Own it. Your time is now. This is what you have been waiting. Your dreams are manifesting. Purpose is here through alignment! Show gratitude.
— ✨Big Ken✨ (@LuckyXV)
Какво съставлява желанието, когато проявявате?

Намерението е убеждението или изказването, което желаете да се реализира. Ако се върнем към образеца нагоре, желанието там е да получите покачване, тъй че това е, което ще деянията.

Какво можете да деянията?

Всичко е допустимо, в случай че имате религия в себе си и в дейностите си. Можете да деянията обич, пари, триумф, популярност, благосъстояние, благополучие, семейство и даже отмора. Всичко, което е належащо, е мощна религия в себе си и в своите качества.

Как да схвана, че проявлението ми работи?

Само времето ще покаже. Можете да употребявате лунните цикли (повече за това по-долу), с цел да оценявате и променяте настоящите си планове. Възможно е да сте се насочили в вярната посока, само че да би трябвало да извършите няколко обиколки и различни направления, с цел да достигнете до задачата си. Освен това, откакто постигнете задачата си, може да желаете да преследвате спомагателни цели. Затова бъдете отворени за нови благоприятни условия и следвайте интуицията си.

Как мога да употребявам проявлението и астрологията дружно?

Манифестирането и астрологията могат да работят взаимно, защото има астрологични детайли, които можете да употребявате, с цел да подпомогнете желанията си. Използването на дните от седмицата да вземем за пример е един от методите да приведете космоса в сходство с вашите проявления.

Всеки ден е обвързван с планета, която е в сходство с него. Неделята се ръководи от Слънцето, което значи, че това е идеалното време да се занимавате с действия, които покачват самочувствието и увереността ви. Понеделник се ръководи от Луната и това е съвършен ден да се отдадете на съзерцаване и размисъл, с цел да се свържете с страстите си.

Вторник се ръководи от планетата Марс, което значи, че е превъзходен ден да предприемете дейности за реализиране на задачите си, а в сряда е времето на Меркурий, което значи, че връзката е от решаващо значение, което прави този ден съвършен за изложение на желанията ви.  

Четвъртък е денят на Юпитер и това е идеалният миг да внесете обилие и благоприятни условия в живота си. Венера ръководи петък и това е идеалният ден за привличане на обич, разцвет, пари и изцяло положително въодушевление. Събота е ръководена от Сатурн, което ви разрешава да се концентрирайте върху това по какъв начин да постигнете триумфи в работата и да внесете позитивизъм в живота си.

Manifesting Post:

✨money will come to me.✨
✨ my desires flow abundantly✨
✨what is meant for me knows where to find me✨
✨I deserve money✨
— Goddess moonlight (@moongoddesslov3)
Как мога да употребявам етапите на Луната за проявяване?

Използването на лунните етапи също е различен метод да включите астрологията в проявлението. Въпреки че има осем лунни етапи, ние използваме единствено четирите съществени - новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт - за проявяване, тъй като те са най-мощните настоящи сили. 

Как да се проявим по време на новолунието?

Новолунието настава при започване на лунния цикъл. Това е отлично време да запалите искрата в себе си и да осъзнаете изцяло фантазията, която желаете да реализирате. Поставянето на планове посредством медитация е мощен инструмент за координиране на мислите и страстите ви с вашите стремежи през тази лунна фаза. Колкото повече се фокусирате върху това, което желаете, толкоз по-ясно става то и толкоз по-лесно е да предприемете нужните стъпки за постигането му.

Фазата на новолунието е също по този начин отлично време за основаване на табло за видения - физическо или виртуално. Добавете мотивиращи цитати и изображения, които подхождат на вашите желания. Разглеждането на тези изображения денем може да ви помогне да си припомните за това, към което се стремите, и да запазите мотивацията си.

Как да се проявим по време на първата четвърт на Луната?

Първата четвърт на Луната е време да приложите измененията, които сте внесли в живота си по време на етапа на новолунието. Тя привежда в деяние концепциите и ускорява вярата на индивида, тъй като да видиш позитивните промени в себе си може да бъде мотивация да продължиш.

Поддържането на фокус може да бъде предизвикателство, изключително когато наподобява, че няма никакъв прогрес. Въпреки това слагането на съответни цели и следенето на напредъка посредством водене на дневник може да ви помогне да запазите мотивацията си. Освен това воденето на дневник може да ви помогне да размишлявате върху прекарванията и страстите си и да ви даде скъпа визия за вас самите и за личностното ви развиване.

pink moon manifesting
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР