Мандалото хлопна за Има такъв народ. Преговори с ИТН няма

...
Мандалото хлопна за Има такъв народ. Преговори с ИТН няма
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Мандалото хлопна за Има такъв народ. Преговори с ИТН няма да има -

Мандалото хлопна за " ИТН ". Преговори с Има Такъв Народ няма да водим повече. Това съобщи в ефира на bTV водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

" Отстъпихме всичко допустимо, положихме всички вероятни старания, убедихме " Продължаваме промяната ", които бяха толкоз твърди. Посредничихме, в петък ги събрахме на една маса. Всичко, което са поискали е отразено, което са поискали всъщност за България. Очевидно има нещо отвън това, което ги накара в последния миг да се отдръпват. Така че няма връщане обратно повече. Пети път " ИТН " да счупят страната, да си играят с обществото, да си играят с политическата система единствено тъй като някой споделя откъм гърба какво и по какъв начин да се случва - няма да стане. " - съобщи Нинова.

Пред Светослав Иванов водачът на Българска социалистическа партия посочи, че решението за прекратяването на договарянията с Има Такъв Народ е на Българска социалистическа партия като мандатоносител, като добави, че го намира за рационално, за обикновено. Нинова изрази оскърбление, че не се е обадил, да каже, че Има Такъв Народ се отхвърлят. Вицепремиерът съобщи, че не се е чувала с Трифонов и след статуса му. " Няма какво повече да кажа, бяхме правилни, когато получих мандата му се обадих, имахме естествен диалог. Попитах го желаете ли да вършим държавно управление - да. Направих всичко, което трябваше правилно. " - безапелационна беше алената лидерка.

Психотерапия на Аз-а

Въпреки изразената от Слави Трифонов позиция Корнелия Нинова разгласи договарянията за сформиране на държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия за " живи ".

" Ние от Българска социалистическа партия сме невъзмутими, търпеливи и рационални, тъй като разбираме какъв е залогът. Много по-важно от страстите е дали над милион софиянци ще имат топла вода или парно през зимата. Дали 2 милиона и повече пенсионери ще си получат актуализацията през месец октомври и по този начин нататък. Младите фамилии с данъчните облекчения. Това е доста по-голямо от егото. И ние проявавме самообладание и мъдрост от самото начало. Искам да е ясно едно. Ние организираме договаряния за държавно управление на България. А не курс по психотерапия на Аз-а. С Аз-а се занимават Фройд и други психоаналитици. "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР