Манчестър Юнайтед ще се опита значително да повиши качеството на

...
Манчестър Юнайтед ще се опита значително да повиши качеството на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед планира да похарчи 200 млн. евро за двама футболисти

Манчестър Юнайтед ще се опита доста да увеличи качеството на състава си, подписвайки с Френки Де Йонг от Барселона и Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, с цел да укрепи халфовата си линия. „ Червените дяволи “ могат да похарчат към 200 милиона евро общо за двамата играчи. Френки Де Йонг беше мощно свързван с прекосяване в Манчестър Юнайтед преди началото на сезона. Имаше информация в уеб страницата на, че клубът от Висшата лига е съумял да се контракти за трансферната сума с Барселона, само че играчът реши да откаже прехвърлянето и да остане в испанския клуб.

Изглежда, че Манчестър Юнайтед не са се отказали от холандския полузащитник и са подготвени да се опитат да го вземат през идващото лято. Де Йонг безспорно е един от най-хубавите централни полузащитници в европейския футбол и може да се окаже чудесно попълнение за Манчестър Юнайтед. Мениджърът Ерик загар Хаг познава чудесно играча, откакто е работил с него в Аякс. Ще бъде забавно да забележим дали той ще успее да убеди 25-годишния футболист да премине на “Олд Трафорд “ през идващите месеци. Очевидно нидерландският халф е главната цел на Манчестър Юнайтед в средата на терена преди летния трансферен прозорец. Барселона имаше много финансови проблеми през последните сезони и може да реши да продаде Де Йонг, в случай че получи преференциална оферта.
-->
От друга страна, Джуд Белингам би бил качествено дълготрайно попълнение за “червените дяволи “, в случай че съумеят да го убедят да премине в отбора. Новините на 7Sport, свързани с играча на Дортмунд, постоянно са го пращали най-вече в Ливърпул, защото “червените “ от „ Анфийлд “ го наблюдават от известно време. 19-годишният полузащитник се показа чудесно за Англия на Световното състезание в Катар и има огромно бъдеще пред себе си. Ще бъде забавно да се види дали Манчестър Юнайтед е кадърен да победи Ливърпул за неговия автограф. Белингам заслужава да играе на по-високо равнище през идващия сезон и прекосяването във Висшата лига би било идеално за него.

Манчестър Юнайтед сигурно има финансите да реализира и двата прехвърлянето и ще бъде любопитно да забележим по какъв начин ще се развие обстановката. Те елементарно може да се спогодят с Барселона и Борусия Дортмунд, само че би трябвало да убедят футболистите, че „ Олд Трафорд “ е  вярното място за тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР