Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Реал Сосиедад като гост в

...
Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Реал Сосиедад като гост в
Коментари Харесай

Драми за Манчестър Юн и Лацио в Лига Европа! Кой направи гафа

Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Реал Сосиедад като посетител в мач от група Е на Лига Европа, в който основен арбитър бе Георги Кабаков. Алехандро Гарначо означи единствения гол, само че той не се оказа задоволителен за " алените дяволи " да завършат преди всичко. Двата тима имат по 15 точки, само че баските финишираха пред Юнайтед с помощта на един позволен гол по-малко. 

Така отборът на Ерик загар Хаг ще срещне някой от третите тимове в Шампионската лига в спор за място на 1/8-финалите в шампионата. Испанците пък към този момент са на този стадий от конкуренцията.
-->
В същото време Лацио направи огромен гаф в Нидерландия.

Орлите изгубиха 0:1 от Фейенорд в Ротердам и останаха трети в крайното класиране. Хората на Маурицио Сари ще играят в Лигата на Конференциите напролет.

Куриозното е, че всички тимове в групата приключиха с по 8 точки - 2 победи, 2 равенства и 2 загуби.

Лацио и Щурм Грац имаха по 8 точки преди последните мачове и се нуждаеха от равенства против Фейенорд и Мидтиланд, с цел да продължат. Само че датчаните и нидерландците победиха и приключиха на първите две места в групата, с цел да продължат в Лига Европа. Лацио остана трети, а Щурм отпадна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР